Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wodę w chłodnicy, rozsadzi mi ją jak jest 0 stopni ?

Polecane posty

Gość gość

Czy co gorsza rozsadzi mi np głowice silnika gdzie są kanalik z tą wodą ?

Gość gość
Kto jeszcze używa wody?? Wtf

Gość gość
Może nie, ale w wężach zamarznie i po uruchomieniu silnika nie będzie krążenia no i bum.

70 zł, tyle kosztowało mnie 8 litrów dobrej jakości płynu, który przeżył niejedno całodniowe upalanie i ponoć zamaraz dopiero w -37 stopniach. Po cholerę lać do samochodu wodę, która albo zamarznie, albo się zagotuje podczas porannego wyjazdu po bułki, niedzielnej podróży do kościoła? :classic_cool: Po co? Nie ruszaj tego samochodu, nic mu się raczej nie stało o ile nie masz teraz -20 za oknem. ;) Ale jutro, gdy zobaczysz dodatnią temperaturę za oknem - migiem jedź to gdzieś spuścić. ;)

srun skończ piertolić. Jak jest 0 to jest szansa, że nic się nie stanie, prędzej ukręci pompe wody lub padnie nagrzewnica niż rozsadzi blok.

Kat0wice dziś Za to jest wielka szansa, że to prowokacja, bowiem jakoś nie wyobrażam sobie jazdy na wodzie w układzie chłodzenia. Wiosną, latem, jesienią i zimą. :D I niczego mu nie ukręci, o ile nie będzie dotykał tego samochodu. :D

Kat0wice dziś Za to jest wielka szansa, że to prowokacja - bowiem jakoś nie wyobrażam sobie jazdy na wodzie w układzie chłodzenia. Wiosną, latem, jesienią i zimą. :D I niczego mu nie ukręci, o ile nie będzie dotykał tego samochodu. :D Grzesiu, a Tobie nigdy nie pękła szyba gdy rozmrażałeś ją, polewając wrzątkiem z garnka? :D

Gość gość
Przy 0 nic sie nie stanie ale przy -10 to by ci glowice rozj***lo tak i wez to gowno spusc to nie stary traktór zeby wode lać

Gość gość
przy 0 stopni coś tam zamarznie, ale szybko puści jak silnik sie rozgrzeje przy minus 15 rozpiertoli blok, a pompe wody to na bank szlag trafi

Gość gość
raczej tak i nie tylko chłodnicę

Gość gość
Dziś rano zapaliłem samochód po całej nocy i ogrzewanie zaczeło działac, więc okazalo się, że nic sie nie stało :) W nocy było -2 stopnie. Po pracy pojechałem kupic płyn petrygo z Orlen, spusciłem wodę i wlałem prawie 5 litrów, od teraz nic juz nie grozi samochodowi. Dziękuje wszystkim za porady.

Gość gość
czyli ci co pirdolili, że ci blok rozwali pisali glupoty. Ja mam cały czas wodę i wiem, ze nic mi nie zamarznie, bo to zwykły mit...

Gość gość
kiedys zamarznie i np gdzie panuje w rosji po minus 40 stopni to samochody w cale nie gasza bo na drugi dzien nie odpala