Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodziewać się okresu jeszcze w tym miesiącu?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mam okres przez 7 dni. 1 dzień- skąpy 2-3 dzień- obfity 4-5 dzień- średni 6 dzień- skąpy 7 dzień- bardzo skąpy Zdarzało się sporadycznie,że trwał 6 dni. W tym miesiącu normalnie dostałam,ale pierwszy dzień to właściwie tak jak zawsze,a może nawet bardziej skąpy niż zawsze,bo właściwie jedna większa plamka krwi.Ale to był tylko jeden dzień i nagle okres się skończył.Kiedyś tylko raz mi się tak zdarzyło,że po pierwszym dniu było bez śladu drugiego dnia,ale trzeciego dnia już normalnie miałam okres.To była taka jednorazowa sytuacja już dawno temu.Ale teraz powinnam mieć już czwarty dzień,a tu nic.Miałam tylko przez jeden dzień.To w ogóle był okres? Może się taki zdarzyć 1-dniowy z jakiegoś powodu? Spodziewać się jeszcze okresu w tym miesiącu? Mam 22 lata i nie jestem w ciąży.

Gość pat29
Moze masz niedoczynnosc tarczycy?Zbadaj tsh i USG.

Gość gość
Nie robiłam badań,bo pierwszy raz mam taką sytuację. Po tym jednym dniu okresu miałam 3 dni suche, a teraz pojawił się śluz.Czyli tak jak mam normalnie cykl po zakończonym okresie.Czy w ogóle może się zdarzyć taki okres 1-dniowy? Bo jest dopiero połowa miesiąca i nie wiem czy jeszcze w tym miesiącu spodziewać się okresu.