Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję porady modrych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Witam Jestem mamą półrocznego chłopca. Pracuję w usługach na zmiany 6-14, 14-22 Do pracy musze wrócić za pól roku bo nie damy rady utrzymać się z jednej pensji ale bardzo bym chciała moc zostać z synkiem dłużej. Postanowiłam szukać rozwiązania finansowego i wpadłam na pomysł handlu ubraniami w Internecie. Znalazłam hurtownie, która sprzedaje nowe i używane, markowe ubrania z Anglii i Irlandii. Oczywiście handlować chcę legalne wiec założę działalność gospodarczą. Na własnej działalności nie można być na urlopie wychowawczym i pracować wiec firmę założyć musi mąż. I tylko nie wiem czy to pójdzie (ten handel) czy znajdę zbyt. A muszę zainwestować w to całe moje oszczędności. Doradźcie co robić. Dodam, że mojej pracy nie lubię i na myśli o powrocie mam doła.

Gość gość
skąd kto ma to wiedziec.. Cała masa jest teraz sklepow interentowych, w ogole w tym kraju ciezko zalozyc wlasny business.. Poczatki sa zawsze ciezkie, trzeba sie wypromowac, zachecac. itp. To wcale nie takie proste, sami probowalismy zalozyc wlasna dzialalnosc