Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem gruba a mam straszny cellulit na du..e

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem od czego to,? Tylek mam normalny nawet calkiem umiesniony bo ćwiczę, waga w normie itp.. Wiec skąd.. w zasadzie to na jednej części to mam.

Gość gość
ja się tym nie martwię bo z tyłu nie widze

Gość aSunsin
Uwielbiam te kobiece rozkminy na tego typu tematy. Proponuje się dobrze zorientować co to jest, a potem zakładać tematy, jeśli to cellulit przy odpowiedniej wadze możesz spróbować bezigłowej mezoterapii - http://dermatologkielce.com.pl/mezoterapia-beziglowa/ powinno zniknąć po dobrze wykonanym zabiegu oczywiście o ile dobrze zdefiniowałaś problem.

Gość gość
Oligo.DX to jeden z najbardziej innowacyjnych kosmetyków antycellulitowych. Regularnie stosowany działa nawet bez masażu. Oligo.DX to najlepsza odpowiedź na problemy kobiet borykających się z uporczywie nawracającąpomarańczową skórką. http://nplink.net/qsap63H5

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Polecam picie wody, o której każdy zapomina. Do tego masaże, które pobudzą krążenie. Przyda się także dobrze zbilansowana dieta i ćwiczenia także nie zaszkodzą, a powinny tylko pomóc. W dwóch ostatnich może pomóc www.igortreneronline.pl. Dostępny z każdego miejsca na Ziemi :) Polecam serdecznie :) Mi pomógł :)

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!