Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ne sądzicie że to niesprawiedliwie że LIDL wcześniej zakończył te promocje

Polecane posty

Gość gość

promocje dotyczaca zwrotow produktów. Nie uwazacie ze to nie fair?

Gość gość
Nie, bo dochodziło do takich nadużyć, że głowa mała.

Gość gość
Nie, zaraz Lidla by nie bylo, ha ha ha. To byla idiotyczna, nie przemyslana decyzja, głowy na pewno juz poleciały.

Gość gość
Sorry ale ja uwazam ze to nie fair duzo kupilam jedzenia i chcialam zwrocic te opakowana a sie okazalo ze nie moge. Zenada! Napisze do UOKIKU aby sprawdzili czy to bylo fair z ich strony.

Gość gość
Hehehhe. Ja nie moge!

Gość gość
A o co chodzi, bo nie jestem w temacie marketowych promocji?

Gość gość
Mój mąż mi opowiadał tą akcje z Lidlem i miał ubaw po pachy. Aż się nie chce wierzyć że ludzie tak nie mają wstydu. Ja się stykałam z takim pomysłem na taki rodzaj promocji towaru choć jakiejś innej firmy i dawno temu, że jak sie nie spodoba to zwrócą kase, ale nigdy mi się to nie podobało, dziwiło mnie to, bo to jest takie głupie. Każdy by sie czuł zażenowany jakby miał zwracać jakby się faktycznie nie podobało. Każdy normalny. A nienormalny to nie tylko nie poczuje zażenowania ale jeszcze będzie kłamał w żywe oczy i wymyślał, aby w to pójść. Ludzie zawsze będą dla mnie niezbadanymi, zadziwiającymi stworzeniami.

Gość gość
a co chcialas pudeleczka oddac:D? bo zawartość zeżarłąś a nie ma jak?

g****o a nie fair biedaczku Polaczku, zeżarło się i zwrot co? do roboty kapusto przebrzydła a nie kuhwa lidla się czepiacie. pewnie pół sklepu im zeżarłaś spaślaku. To ty jesteś nie fair w stosunku do lidla. takich ludzi powinno sie zamykać jak za kradzież.

Gość gość
O co chodzi z ta promocja,bo nie jestem w temacie?

Gość gość
O co chodzi nie jestem w temacie?:/

Gość gość
"Promocja przebiegająca pod hasłem "Sprytnie i tanio kupować marki Lidla! Absolutna satysfakcja lub zwrot pieniędzy" ma na celu promować marki własne niemieckiej sieci dyskontowej. Pozwala ona kupującym uzyskać zwrot pieniędzy za zakup artykułów spożywczych, chemicznych i kosmetyków oznakowanych etykietą sieci. Wystarczy, że niezadowoleni z zakupu klienci pokażą przy kasie opakowanie po produkcie, który może być częściowo lub całkowicie zużyty.Akcja została wprowadzona 27 października i ma planowo trwać aż do 30 listopada, jednak przysporzyła już sieci ogrom problemów. Choć tego typu akcje promocyjne są często wprowadzane przez sklepy w krajach Zachodnich i pomagają zdobyć zaufanie klientów, w Polsce rozwiązanie to nie przyniosło spodziewanych skutków. Okazało się, że spora część klientów postanowiła nadużyć swoje prawa i wykorzystała promocję do robienia darmowych zakupów. W sklepach Lidla zapanował chaos – kupujący zaczęli masowo zwracać opakowania po całkowicie spożytych bądź zużytych produktach, z których byli rzekomo niezadowoleni, i żądać zwrotu pieniędzy. Tworzące się przez to kolejki przy kasach nie miały końca i utrudniały pracę kasjerom. - Ludzie robią zakupy na 1000 zł, wypakowują towary w domu, a na drugi dzień przyjeżdżają do sklepu z koszykiem wypchanym pustymi pudełkami. Niektórzy nie czekają całego dnia, tylko robią zakupy po 500-700 zł, wypakowują wszystko w aucie na parkingu i po godzinie wracają zwrócić opakowania. Sporo osób robi to po kilka razy dziennie - pisze autor bloga Wroclawskiejedzenie.pl. Jak dodaje, zdarzało się nawet, że wieczorami kasjerzy Lidla nie byli w stanie wydawać klientom reszty, ponieważ brakowało im pieniędzy w kasie przez wypłacane przez cały dzień zwrotów z towarów."

Gość gość
Ja zaoszczędziłam tak prawie 900 zł nie byłam zadowolona z ich produktów.

Gość gość
Jak nie byłas zadowolona, to trzeba było zwrócić, zamiast zużyć i zeżreć. Polskie złodziejstwo w całej krasie, wstyd mi za moich rodaków.

Gość KingaStefankaFanka
Nooo całe szczęście, że nie mam w pobliżu Lidla bo chyba umarłabym z zażenowania patrząc na moich durnych sąsiadów, którzy z pewnością korzystaliby na maxa z takiej okazji :p

Gość gość
ludziska ale wy jesteście bezwstydni! co was skałnia się do takiego upokarzania się??? jak można wyżreć serke, jogurt, wypić sok i oszukiwać że nie spełnił twoich wymogów? i oddawać puste katony???

Gość gość
Oceniaj innych, nie mnie, nie zeżarłam a przepakowałam do zamrażalki więc sorry

Gość gość
A z zamrazarki nie zjesz. To po co tam upychasz? Wstyd!!!

Gość gość
Żenada, zero klasy. Cwaniactwo. Brak słów.

Gość gość
Zrezygnowano z tej usługi, bo bardzo szybko sie okazało, ze Polactwo- buractwo - cebulactwo nie dorosło do takich akcji, dochodziło do naduzyc i złodziejstwa. Za granica to standard, np Niemcy, UK, Skandynawia. W Polsce motłoch dalej ma komunistyczne, cwaniackie myslenie. Wstyd mi za rodaków, az sie niedobrze robi.

Gość gość
Jak wam nie wstyd stac z tymi ufajdanymi opakowaniami . ja bym splonela ze wstydu. Zal:/

Gość gość
To jest zwykła kradzież. Tłumaczcie to sobie jak chcecie, ale ludzie ktorzy robili rakie akcje z przepakowywaniem do zamrazarek i oddawaniem opakowań to zwykli zlodzieje.

Gość gość
haha a skad ludzie maja brac dobry przyklad? od uczciwych politykow:D? zobaczcie sobie jakie miliony chcą znowu zony tragicznie zmarlych w katastrofie smolenskiej, teraz chca kolejnych milionowych odszkodowań, chociaz juz dostali dozywotnie renty, ale wciaz im malo... to czemu zwyklym ludziom ma byc w sam raz?

Gość gość
11:15 Hahaha :D

Gość gość
I dziwić się nie ma czemu ,że na świecie mają takich jak wy polaczków za robactwo :-O scenki podczas tej nieszczęsnej promocji pod Lidlami jeszcze lepsze niż wtedy kiedy durne baby biły sie o torebki Wittchen , ludzie wózkami wywozili żarcie i na parkingu przesypywali/przelewali w samochodzie do innych opakowań po czym wracali z naręczem pustych i rzucali na taśmę biadoląc "jak to im towar nie pasuje" , wstyd , robactwo , wstyd :-O

Gość gość
Bo powinni zwracać za tylko napoczęte opakowania, wtedy wiadomo, że ktoś spróbował i faktycznie mu nie posmakowało. A nie buractwo nażarło się i nachlało za darmo a później żąda zwrotu kasy, bo niedobre było. Nawet świnia jak coś jej nie smakuje, to tego nie zje. Wstyd na cały świat. Gorsze toto niż bydło.

Gość gość
trzeba nie mieć godności żeby iść, kupić, zjeść a potem iść żebrać do Lidla o zwrot pieniędzy. Czy wy wstydu nie macie? bo o honorze już nie wspomnę...

Gość gość
Buhahahah, najwięcej oczywiście do powiedzienia mają te które chciały ale którym nie udało się zoszczędzić! Co wy mi u honorze czy godności - gdybyście wiedziały to same byście tak zrobiły a nie zazdrościcie zaradnym! Mi zwrócili 780 zł i uważam że powinni do końca dać te promocję!

Gość gość
13:51 nie , nie zazdroszczę ci ,a o promocji wiedziałam i nie skorzystałam bo rodzice nie nauczyli mnie kraść tak jak ciebie ,patusko

Gość gość
Sama jestes patuską! Ludzie zaradni dadzą sobie radę a tacy jak ty moga zdychac pod płotem!