Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ne sądzicie że to niesprawiedliwie że LIDL wcześniej zakończył te promocje

Polecane posty

Gość gość
13.51 i co tu z toba dyskutować i tak nic nie pojmiesz. dla mnie jesteś pustakiem bez godności i tyle...:P a twój wpis na poziomie podstawówki, no ale czego można się po tobie spodziewać...

Gość gość
13:51 nie przykładaj swojej miary do każdego i mylisz pojęcia -ty nie jesteś zaradna tylko jesteś złodziejką i nie zaoszczędziłaś 780 zł tylko je wyłudziłaś w nieuczciwy sposób , gardzę czymś takim jak ty

Gość gość
hehe zawistne blerwy atakują nas, zaradne i przdsiębiorcze kobiety! Hr....tfu....melam na was ciemnoty!!!

Gość gość
Teraz kradzież to zaradność i przedsiębiorczość. Wow żyje trochę na tym świecie i takich rzeczy nie wiedziałam.

Gość gość
Nie ty bedziez mie uczyla dobra czy zla! To bnie byal kradziez, nie pasowalo mi to oddalam! mOja sprawa dlaczego! Wariatko

Gość gość
X'-----D

Gość gość
oddałaś z częścią zawartości czy zupełnie opróżnione?

Gość gość
tylko ze to jest tak kupuję pudełko czekoladek zjadam jedną nie pasuje mi więc idę oddać hmmm a tu nie przynoszą mi puste pudełko i mówią że nie pasuje k***a nie pasuje to po co żarłeś nie ten pomysł był do d**y :-o

Gość gość
14:10 dno i wodorosty , widać po wpisie że margines , z więzienia pewnie dopiero wypuścili za wcześniejsze kradzieże :-P

Gość gość
Ktoś kto wymyslil ta promocje powinien ploleciec bo wymyslajac takie cos trzeba przewidziec wzystkie skutki promocji a nie tylko te pozytywne dla LIdla. Lidl chcial sie nachapać bo myslal ze ludzie masowo rzuca sie na zarcie za pol darmo, tymczasem okazalo sie ze to ludzie wydymali Lidla :D Wcale mi tego marketu nie zal a marketingowiec powinien odpowiedziec za skopaną promocję.

Gość gość
Wstyd mi za ludzi którzy przychodzili z pustymi opakowaniami, jak można robić z siebie takiego dziada za kilka złotych...

Gość gość
Nie dziada a osobe przedsiębiorczą, myslącą mózgiem i chcąca zarabiać! Zazdroscicie nam że uydało nam się TYSIĄCE złotych zaoszczędzić! A wy musicie smutno wydawać pieniądze

Gość gość
haha tysiące hahaha :)

Gość gość
patologiczne DZIADÓWY :-P

Gość gość
gość dziś Nie dziada a osobe przedsiębiorczą, myslącą mózgiem i chcąca zarabiać! x :-D :-D :-D jak taka "przedsiębiorcza " jesteś i "myślisz mózgiem " to zacznij inwestować na giełdzie zamiast dziadować i rzucać się na tanie produkty z Lidla , bożenko interesów :-D :-D :-D

Gość gość
Ja p*****le ale wstyd ,w życiu bym nie przyszła z pustym opakowaniem do sklepu i powiedziala że chce zwrot pieniędzy!!! Pazerny traci dwa razy i oby się to na was odbiło. Oszusci i złodzieje!!!!! Jak czytam że któraś tam wypakowala towar do zamrażarki i zwróciła puste opakowanie do sklepu bo jej nie pasowalo to to mnie krew zalewa. Chamy buraki i prostaki. Słoma wam z gumofilcow wystaje durne zachlanne baby!!!!!!!!

Gość gość
gość dziś Nie ty bedziez mie uczyla dobra czy zla! To bnie byal kradziez, nie pasowalo mi to oddalam! mOja sprawa dlaczego! Wariatko x Jak ci nie pasowało, skoro to przepakowane w zamrażarce leży jeszcze nie zeżarte? Oddać to ty oddałaś, ale puste opakowanie. Ta "wariatka" ma rację. Jesteś zwykłą złodziejką.

Gość gość
złodziejką?:D niby czemu:) to niech przyjdzie policja i mnie aresztuje:D za zwrot opakowań do biedronki, w ramach promocji:) czekam...

Gość gość
gość dziś haha a skad ludzie maja brac dobry przyklad? od uczciwych politykow ? xxx Zwykle ludzie biorą przykład od swoich rodziców. Niestety często nie jest on dobry, co widać dookoła.

Gość gość
taaaa do biedronki :D wez buraku już sie nie kompromituj..

Gość gość
znaczy sie lidla, nie biedronki;)

Gość gość
Do Biedronki? Mowa o Lidlu wielka zaradna. Dlaczego zlodziejko? Bo nabralas towaru za ladnych kilka stowek z zamiarem oddania opakowan niezaleznie od twojej satysfakcji. Czlowiek uczciwy wezmie 1 jogurt, czy jedna paczke miesa w celu sprawdzenia, czy mu podpasuje, a nie 15, jak ty wstretna oszustko.

Gość Łowcaprowokacji
Wreszcie jakieś dobre prowo na kafe, 8/10

Gość gość
widać nawet po tym forum,że ostrzega się Polaka przed Polakiem , za granicą nikt tak cię nie w****** jak Polak :-( i nie bez przyczyny wzięło się powiedzenie ,że w Polsce najlepiej żyło się zawsze cwaniakom i złodziejom a nie uczciwym ludziom :-( część naszego społeczeństwa to właśnie tacy kombinatorzy , cwaniacy i złodzieje i jeszcze śmieją się w oczy i są dumni ze swojego złodziejstwa , smutne ale prawdziwe

Gość gość
Osoby, które zakupiły towar w okresie 27.10-08.11 mogą dokonać zwrotu na zasadach promocji. Jest do tej informacji odnośnik na stronie startowej Lidla, więc nikt (poza Lidlem) nie został tu wydymany. Tak więc, złodziejeczki, możecie się jeszcze nażreć tym, co kupiłyście, nachapać zwrotami i wyłudzić kaskę. Akurat Lidl jest w porządku. Wcale się nie dziwię, że wycofali się z promocji wcześniej. Może w Niemczech, gdzi jest inna kultura, taka promocja ma sens, ale w Polandii-Cebulandii to był poroniony pomysł. Jak tylko się ta promocja zaczęła, to od razu popukałam się w głowę i miałam rację. Normalni ludzie nie robią takich rzeczy, żeby nakupić pełen wózek i oddać po godzinie same pudełka. Myślę, że pod tym względem regulamin był źle sformułowany, bo skoro ktoś przyniósł sam papierek (często w ilości większej niż 1), to chyba jednak mu pasowało. Inaczej nie zeżarłby wszystkiego. Próbujesz kawałek, nie pasuje, to odnosisz a pasuje, to zjadasz i nie masz do nikogo roszczeń. Proste. A skoro pasuje i zjadasz, to jakim prawem idziesz wyłudzić zwrot pieniędzy, "bo nie pasowło"? Tylko patologia nazywa kradzież zaradnością czy oszczędzaniem.

Gość gość
Złodziejstwo i oszustwo - tyle na temat większości, która z promocji korzystała. Jak można nakupić za parę stów i oddać opakowania? Nie smakowało? To trzeba było wychlać 50 litrów soku, żeby się przekonać że nie smakuje? Zjeść 20 jogurtów i powiedzieć"fe"? Litości, zero uczciwości, tylko kombinowanie, okradanie, oszukiwanie...

Gość gość
jak można robic z siebie takiego dziada....?

Gość gość
to sie nazywa zaradnosc

Gość gość
Z zaradnoscia to nie ma nic wspólnego Idź do uczciwej pracy zarob na rodzinę to porozmawiamy o zaradności . żałosne