Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość 121

brak okresu a test negatywny

Polecane posty

Gość gość 121

Mam problem, staram się od 2 lat o dziecko i w tym miesiącu byłam stymulowana CLO (od 5 do 10 dc). Monitoring był robiony 12 dc, ponieważ mam krótkie cykle, zawsze jak w zegarku (25 dni). Lekarz powiedział że nie widzi owulacji.. więc chyba jej nie było. Przygotował nas na inseminację w następnym cyklu. W duchu chyba się z tym pogodziłam i jeśli jedna inseminacja nic nie da, zgodziłam się na in vitro. Problem tkwi w tym że moje AMH wynosi 1 (mam 30 lat) i lekarz powiedział, że nie ma na co czekać. Reszta wyników moich i męża dobra, starania od 2 lat. A jednak teraz po CLO spóźnia mi się okres już 6 dni, test robiłam w 4 dniu spóźnienia wieczorem - negatywny. Bóle brzucha i piersi jak na okres, ale zamiast tego tylko delikatne plamienia. Czy CLO może aż tak opóźnić okres, skoro owulacji nie było ? a może ona była tylko później po tych lekach. Zrobiłam badanie betaHCG i czekam na wynik, ponieważ stres zżera mnie od środka.. poza tym naczytałam się że to mogą być jakieś torbiele.. Czy ktoś miał podobnie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować