Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyjechać do Japonii na stałe?

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam pracę w Japonii, musiałabym zostawić przyjaciół i rodzinę. Od zawsze chciałam tam wyjechać ale teraz się waham. Jechać czy nie?

Gość gość
Jechać :-)

Gość gość
Ale czad. Poderwiesz azjatę i będziesz miała śliczne dzieci!

Gość gość
Moje korzenie wywodzą się z Azjii a nazwisko moich przodków pochodzi z Japonii właśnie- może dlatego jesteśmy tacy wysocy, wszyscy i mamy żółtą skórę -co przyznaje jest urocze-tym bardziej że ta skóra jest taka gładka. Tam zupełnie inne życie. Jedź. To jakbyś w kosmos poleciała. Sf taki. Jedź i żyj!

Gość gość
Pojechać i spóbować, czemu nie, ale nie idealizuj życia w Japonii. Mieszkałem tam 10 lat i wiem co mówię. Dopóki jesteś tam na zasadach gościa i nie musisz funkcjonować na japońskich zasadach, to jest super, dlatego wszyscy stypendyści tak sobie chwalą pobyt. Ale jaj już pójdziesz do japonskiej pracy, z japonskim szefem, z japońskimi zasadami i do tego jako kobieta - bardzo szybko frustracja Ciebie ogarnie. Ale jak mówiłem na początku, na pewno fajne doświadczenie, ale na stałe - NIGDY : )

Gość gość
Od kiedy to Japońce są wysocy?Ciebie pogięło?

Gość DJ AKOZA
59 minut temu, Leżaczek napisał:

Ja bym wyjechał 😩

JAK TAM JEST PRZECIEZ SKRAJNY KAPITALIZM I TRZEBA MIEC PIENIADZE

Gość DJ AKOZA
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

18 godzin temu, Gość DJ AKOZA napisał: JAK TAM JEST PRZECIEZ SKRAJNY KAPITALIZM I TRZEBA MIEC PIENIADZE X no mi pasuje a pieniądze mam 👌😙

SYNU TY PRZECIEZ MIESZKASZ W BLOKU, KOGO CHCESZ OSZUKAC Z TYM ZE NIE JESTES JEEBANYM BIEDAKIEM, SAMEGO SIEBIE?

Gość DJ AKOZA
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

No i co to ma do rzeczy? 😕 tam bym sobie zamieszał w kawalerce 👌😙

TO ZE W KAPITALIZMIE JAK JESTES JEEBANA BIEDA TO MUSISZ PRACOWAC INACZEJ SIE NIE UTRZYMASZ I ULICA, A Z ULICY DO ZAKLADU KOREKCYJNEGO, ALE TO TYLKO JAK JESTES OBYWATELEM. ZE NIBY JAKBYS PRZEPROWADZIL SIE DO JAPONII TO BYS NAGLE POSZEDL DO PRACY? JAK TY NIE MASZ ZADNEGO SKILLA, JEZYKA NIE ZNASZ.

Gość gość

ja wyjechałam na stałe mieszkam i robie zakupy