Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę Was o pomysły, co kilka głów..

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Proszę Was o bystre i kreatywne człowieki o pomoc w wymyśleniu przyjemnego wieczoru z okazji kolejnej rocznicy bycia razem. Nie chodzi mi o jakieś prezenty tylko bardziej o zaaranżowanie przyjemnego dnia. Dotychczas spędzaliśmy ten dzień obżerając się ulubionym, niezdrowym jedzeniem i alkoholizując się (nazwałabym to wieczorkiem studenckim.. ? :P ). Chciałabym tym razem czegoś innego, obydwoje jesteśmy domatorami ze szczyptą szaleństwa (czasem więcej a czasem wcale), Powiedzcie mi co mozna zrobic fajnego w domu (co Wy np. robicie, lubicie :) ) lub poza nim w kameralnej atmosferze ;) Może zainspiruję się?

Gość gość
Tańczymy tango w czarnej bieliźnie.:)

Gość gość
inaccessible89 dziś kąpiemy się przy świecach. Po wybraniu tej opcji nie zapomnijcie kupic sztormowych zapałek i polisy OC od zalania

Gość gość
Cały dzien można spędzić w łóżku.

Gość gość
Hehe dziękuję za dotychczasowe propozycje, pomysł z kąpielą podoba mi się (już dawno u nas nie było i zalaniem raczej nie grozi ;)), filmu na wieczór też poszukam. Tango ach piękny, zmysłowy taniec (mój ulubiony) ale odpada bo jesteśmy dość pokraczni :D Myślę, że przypominalibyśmy parę napalonych, obmacujących się goryli a nie tancerzy :D ale czarna bielizna będzie :) Jakby co czekam na dalsze pomysły, całego dnia w łóżku nie chcę spędzać ;)

Gość gość
Wyjście na obiad, restauracja, bar

Gość gość
wspólne mycie wszystkich podłóg na czworaka :P

Gość gość
oczy

Gość gość
jak do tej pory było świętowanie to może raz bez święta :P