Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada zaproponować randkę?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 22 lata i poznałam o pięć lat starszego faceta. Spotkaliśmy się już trzy razy. Powoli się poznajemy i jest z nim zupełnie inaczej niż z chłopakami w moim wieku. Po jego postawie widzę, że zależy mu na trwałym związku. Bardzo dobrze spędza nam się razem czas i jestem pewna, że dojdzie do kolejnego spotkania. Chciałabym jednak wiedzieć, czy wypada aby inicjatywa kolejnej randki wyszła z mojej strony? Do tej pory spotykałam się z chłopakami, których już jakiś czas znałam i bez problemu potrafiłam zaproponować spędzenie czasu razem, a w tym przypadku nie wiem jak on może zareagować. Oboj***ardzo lubimy sport, w szczególności on lubi sporty lekko ekstremalne, dlatego wymyśliłam, że zaproszę go do parku trampolin, tylko zastanawiam się czy on nie uzna tego za miejsce dla dzieci?

Gość gość
a ja tam bedzie 1 trampolina na krzyż

Gość gość
Zdecydowanie jest to miejsce z większą ilością trampolin niż jedna ;). Od niedawna wiele takich miejsc jest w Polsce otwieranych, a my mieszkamy w większym mieście, w którym akurat taki park się znajduje.

Gość gość
wolalbym isc na wycieczke w gorę na początek

Gość gość
a ja pojezdzić na kucyku albo innym osiołku

Gość gość
Na pewno bedziecie sie dobrze bawić Jeśli jezdzi na snowboardzie to bedzie dla niego dodatkowy trening