Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o alkocholikach?

Polecane posty

Gość gość

Ch chleja codziennie

Gość gość
żaden alkoholik już nie będzie obecny w moim życiu. Tyle wiem. Nigdy do tego nie dopuszczę i Wam też radzę unikać jak ognia takich ludzi.

Gość gość
15:15----->żryj goowno szmato aż się udławisz!!! Natychmiast!!! Morda w kibel i wsuwasz balas!!!

Gość gość
Alkoholicy to z reguły ludzie o gołębim sercu. Lubię was!

Gość gość
ani w moim. 1,5 roku się z tym smieciem uzeralam.

Gość gość
dlatego ciamkaj ekskrementy, żuj gnój i kuszaj balas!!! Pozdrawiam, alka-holic:)

Gość gość
Ja mam matke alkocholiczke

Gość gość
w związku z tym zeżryj goowno i alkoholizm matki stanie się wspomnieniem. Ale żryj łapczywie jak świnia!!!

Gość gość
Moi rodzice nie pili i również mój mąż nie jest pijacy z czego się ciesze i nigdy bym sie nie zwiazała z alkoholikiem gdyż uważam że z, tej choroby się nie wychodzi (niewielu z tego się udało) alkoholikiem jest się do końca życia.

Gość gość
16:20 łatwo ci mówić nie zwiazalabym się a gdybyś go pokochała i wierzyła ze przestanie? z całych sił? mój zniszczył mnie doszczętnie nic tylko płaczę ciągle

Gość gość
Do 17:56 wiem co to stracic głowe dla facecie ale ja wiem również że z alkoholizmu się nie wychodzi i wiem że alkoholik potrafi zmienić życie rodziny w piekło dlatego nigdy bym nie popełniła takiego błędu

Gość gość
moja żona była alkoholiczka ale mam rozwód z jej winy, bo miała strasznie śmierdzący kał. To było powodem rozwodu, serio tak powiedziałem przed sądem bo nie da się mieszkać pod jednym dachem z alkoholiczką a już na pewno korzystać z tej samej toalety. Goowno alkoholika zawiera siarczyny i powoduje odpadanie płytek ze ściany.

Gość gość
Ka mam sąsiadów małżeństwo z pieciorgiem dzieci i podobno kiedyś oboje chlali, teraz to przykladni ludzie, pracuja i nie piją od dwóch lat ich znam.

Gość gość
inaczej jak chlaja oboje a inaczej jak tylko jedno i niszczy życie drugiego. mam prośbę do alkoholików nie wiarzcie się z normalnymi bo ich tylko wykonczycie jeśli chcecie związek to tylko z równym wam czyli też alkoholikami. bo normalna wierzy do pewnego momentu

Gość gość
Niestety ale chyba w tej dyskusji nikt nie wie kto to jest alkoholik. Piszecie tu o ludziach szkodliwie nadużywających alkoholu a nie alkoholikach. Wśród tych szkodliwie pijących alkoholicy to raptem 3%. Można pić rok czasu dzień w dzień i nie być alkoholikiem, a można raz na 2 tygodnie i być osobą chorą.

Gość gość
18:20 bzdury. osoba pijaca codziennie 6 lub 5 do 10 piw to śmieć alkoholik. śmierdzi od niego ma zapijaczony głos i wszędzie walaja się butelki. pełne w lodówce i puste koło śmietnika. szukajcie wśród swoich i nie niszcie normalnych ludzi.

Gość gość
Ale osoba nadużywająca alkohol jest o krok od alkoholizmu właściwie każdy alkoholik zaczyna od zbyt czestego spożywania alkoholu

Gość gośćAnia27lat
20 lat meczarni z ojcem alkoholikiem i dziękuję