Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina899

Ciąża z zaskoczenia

Polecane posty

Gość gość
Dodam ze wtedy gdy zorientowałam sie ze jestem w ciázy wazyłam 51 kg,na ogol wazyłam 56.W ciągu 10 tyg przytylam 14 kg!Wody odeszły mi pod koniec 29 tc zaraz na początku 30 tv zrobili mi cc.

Gość karolina899
Ja też schudłam od lipca prawie 10 kg Ale spowodowane jest to dieta i ćwiczeniami Ale nie wiedzialam ze jestem w ciazy... więc może przez to moje obcisłe spodnie nie uwieraly mnie w macice jak to nazwał gość :)

Gość karolina899
A raczej ze mnie nie cisnely :)

Gość gość
P********ie.... skończ i oszczędź sobie wstydu! Nie ważne czy się spotkalas czy nie z prowadzeniem ciąży przez położną, chodzi o to że może!

Gość gość
Tez Ci wierzę. Wiele jest takich przypadków. Moja mama ze mną w ciąży miała miesiączkę do 4 miesiąca ciąży. Nie kazda kobieta od razu ma wielki brzuch. Moja siostra 157 juz w 3 miesiącu ciąży miała wielki brzuch a do szczupłych nie należy a ja mam 168 i brzuch bylo widac dosyć późno, nawet do porodu szlam z maleńkim brzuszkiem. Teraz jestem drugi raz w ciąży i jestem w 18 tygodniu i jeszcze nic nie przytylam i brzuch jest praktycznie wcale nie widoczny.

Gość karolina899
Może ale musi miec skończony kurs ja go nie mam musi miec też skończony kurs usg którego również nie mam i wiele położnych tych kursów nie posiada A przynajmniej żadna z która mam kontakty...