Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stać mnie na tego całego Anex Sport, czy moje dziecko będzie miało przekicha

Polecane posty

Gość gość

Czy moje dziecko już na wstępnie przegra życie, bo mnie nie stać na wózek za 2 tys.? Planowałam zamówić wózek głęboki na pasach z Allegro za 500 zł, a w późniejszym czasie kupić spacerówkę. Podoba mi się Anex Sport jest moda na niego, większość mam u mnie na osiedlu takie wózek kupiła, o tym wózku jest głośno w internecie, kupują go znani ludzie i ogólnie został wózkiem roku, ale co mogę że mnie na niego nie stać? Średnio stać nas na dziecko, a ciąża jest totalną wpadką, ale mam męża i oboje się cieszymy, że stało się, jak się stało. Ja krótko przed ciążą straciłam ciążę, a jako, że ciążę znosiłam źle nie szukałam zatrudnienia w trakcie ciąży i żyjemy tylko z wypłaty męża. Oczywiście po porodzie dostanę kosiniakowe i 500+ ale skoro lekko nam nie jest i nie będzie, to nie wydam tego na wózek za 2 tys- jak robi to większość moich koleżanek. Dla dziecka, dla rodziny i dla otoczenia naprawdę tak ważne są markowe rzeczy?

Gość gość
Krótko przed ciążą straciłam pracę*****

Gość gość
My oboje pracujemy ale dziecko to duży wydatek. Wiele rzeczy jest potrzebnych. Ja mam upatrzony wózek 3 w 1 za 1200 zl.

Gość gość
A co jest takiego niezwyklego w tym wózku czego nie będzie w tańszym

Gość gość
Ja p*****le znów ten anex.Jaki wózek roku :D Jacy znani ludzie :D Jaka moda :D chyba tylko na kafe... :D

Gość gość
Po tych reklamach na kafe anexa,zwracam uwage na moim wielkim osiedlu na wózki i jeszcze zadnej nie spotkalam z anexem. Wiec nie martw sie ,bo to tylko reklama slabo sprzedającego sie i słabego wózka. Kazdy inny,tanszy bedzie lepszy niz ten badziewny anex,o ktory juz pisaly dziewczyny ktore daly sie nabrac i kupily.

Gość gość
Spamer od reklamy dziadowskiego anexa zmienil taktyke. Posikac sie mozna czytajac post autora.

Gość gość
U mnie tez ani jednej sztuki tego cuda nie zauważyłam :D

Gość gość
Przegra życie bo nie będzie jeździło anexikiem :D :D

Gość SlowianskaLala
Ja widzialam ten anex i jest c..j warty. Wcale nie taki ladny jak na zdjeciach. Jakosc tez nie powala. Rownie dobrze mozna kupic za 1,5tyw i tez bedzie spoko. Nie zasra sie jak nie bedzie jezdzilo anexem. Ja kupilam wozek za 1400zl nowy i wcale nie czuje sie przegrywem.

Gość gość
Litości...dobre wozki to bugaboo, britaxy, hartany, teutonie, concordy, baby joggery, mountain buggy i jeszcze wiele innych ( od razu zaznaczam, ze nie każdy model w kazdej marce) a nie jakiś badziewny anex...

Gość gość
A ja uważam że Anex Sport jest świetnym wózkiem ale jeśli kogoś nie stać to świat sie nie zawali. Dla jednych 2tys to nie dużo a dla innych mało. Anex może spokojnie starczyć na 3 lata wiec warto go kupić.

Gość gość
Też uważam, że to zmiana taktyki :D Przecież osobnik od Anexa tu kilka dni w miesiącu minium siedzi. Ostatnio w sklepie przechodziłam ze znajomą miedzy wózkami i było sporo firm co kojarzę, ale żadnego Anexa. Może i droga firma, ale nie wydaje mi się by byłą popularna i oblegana

Gość gość
Ale ten wozek Anex jest straszny, wyglda okropnie badziewnie i jest brzydki jak noc. Kup sobie dziewczyno jakis fajny wozek uzywany, pelno tego na olx czy allegro. sama mialam wypasiony kupiony nowy i to byl blad. Dziecko uzywalo wozka za 3 tys. przez 5,5 mca:D To byl interes zycia. Jak bede miala drugie dziecko to kupie na pewno uzywany i nie z najwyzszej polki.

Gość gość
ja się tu dopiero dowiedziałam o tym wózku, a co dopiero miałabym go niby widzieć na całym osiedlu hahaha. Po którymś temacie z ciekawości wyszukałam tego cuda :D matko jaki koszmar! Plastikowe jajo na sztywnej konstrukcji i z piankowymi kółkami. U mnie w dużym mieście chyba bym dzieciaka wytelepała w pędzie na polskich chodnikach :P o zimie to nawet nie wspominam, bo chyba utknęłabym w zaspach i błocie z tym syfem. Ja miałam wózek na klasycznej konstrukcji miękko zawieszony na wahaczach, pompowane dość spore kółka i za 3w1 zapłaciłam 1400zł. a w ogóle znani ludzie to mają wózki mima, stokke, cosatto, bugaboo albo inne wynalazki, a nie jakieś anexy-cebulexy. Co to w ogóle za nazwa jest Anex jak Edex z "Wina Truskawkowego" pamiętacie? :P

Gość gość
dokladnie zgadzam sie z tym ze "dobre wozki to bugaboo, britaxy, hartany, teutonie, concordy, baby joggery, mountain buggy i jeszcze wiele innych ( od razu zaznaczam, ze nie każdy model w kazdej marce) a nie jakiś badziewny anex.." to sa wozki dla elity a nie jakis brzydki anex

Gość gość
okropny wozek i jeszcze ta cena za to brzydactwo to dalabym moze 300zl

Gość gość
Ale dowaliłyście temu od Anexa,może w koncu bedzie spokój z tym reklamowaniem i wprowadzaniem w błąd jakie to cudo.

Gość gość
No co ty..dalej będą ten cudaczny wózeczek reklamować..odgrzebywać wszystkie tematy o wózkach i wszędzie wspominać,że mieści się w toyotce yaris :D Oni nie tylko na kafe wychwalają pod niebiosa ten wózek..nie znajdziesz lepszego na polskim rynku :D :D Pamiętaj dzień bez reklamy anexika srexika dniem straconym :)

Gość gość
Dziewczyny chyba trochę przesadzacie z tak negatywnym nastawieniem co do Anex. Tak siedze i czytam wasze wypowiedzi. Po pierwsze Anex Sport jest na aluminiowej ramie i kołach pompowanych a nie piankowych. Po drugie jak to sie mówi o gustach sie nie dyskutuje. A wiec krytykujcie wózka nazywając go ochydnym itd.... jest mi przykro bo ja go mam i strasznie mi sie on podoba i dla mnie i mojej córci jest bardzo wygodny.

Gość gość
gość dziś Idź na studia z marketingu i reklamy to może Cię czegoś nauczą. Bo na razie ta Twoja kampania to żenada.

Gość gość
Widać, że konkurencja Anexa nie może przeboleć jego popularności:) Nie piszcie, że go mało się sprzedaje i dlatego reklamują. Jest odwrotnie, sprzedaje się go bardzo dużo i dlatego jest o nim głośno. Najlepsza firma spośród polskich wózków!

Gość gość
gość z 17.19 Co do moich studiów to nie Twój interes. A że jestem użytkowniczką Anexa pozwala mi na opisywanie jego wszędzie gdzie mi sie podoba. Dalej potwierdzam że wózek jest świetny. Anex Sport jeden z najlepszych wózków na polskim rynku w przystępnej cenie.

Gość gość
Okropny wozek w chorej cenie. Jest badziewiem jakich mało. Nie polecam!!!!

Gość gość
Jakoś na ulicach nie widać popularności tegoż wspaniałego wózka :D

Gość gość
ten wózek jest obrzydliwy.

Gość gość
Dziecko nie ale ty możesz mieć problemy z ciągłym wysyłaniem wózka do reklamacji. W Anexie tego unikniesz

Gość gość
Przecież od dawna nie było tu tak nachlnego reklamowania :) Jest mnóstwo dobrych wózków na rynku i to polskich firm, wśród moich znajomych NIKT nie ma ani nie wybrał tego badziewia i na ulicach też go jakoś nie widać

Gość gość
Może masz za mało ulic u siebie. U mnie poza moim jeżdzą jeszcze 4 w okolicy i wszyscy są zadowoleni. To nie badziew tylko fajny porządny wózek

Gość gość
Za mało ulic :D :D :D czegoż to spece od anexika jeszcze nie wymyślą :D