Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie stać mnie na tego całego Anex Sport, czy moje dziecko będzie miało przekicha

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś pisze , że nie widział Anexa na ulicach to chyba nie wie o czym mówi i jak ten wózek wygląda bo sprzedaje się go bardzo dużo.

Gość gość
Dla mnie półka wyżej niż Tako czy Adamex. Użyte lepsze materiały i na żywo widać różnicę w jakości. Dużo sprawniej działająca amortyzacja.

Gość gość
Moim zdanie nie potrzebne te negatywne komentarze. Anex Sport to wózek godny polecenia a jeśli kogoś nie stać no cóž. Jak sie zorientowalam ze jestem w ciąży zaczełam odkładac na wózek. Od samego początku wiedziałam ze chce Anex Sport. Fajny i dobry wózek w przystępnej cenie.

Gość gość
Dziewczyny Anex Sport jest wózkiem świetnym. Używam go od 6 miesiecy. Nie miałam żadnych z nim problemów. Zaraz przechodzimy do spacerówki :-) która jest dużo fajniejsza od Jedo czy Adamexa.

Gość gość
Ja wzięłam sobie wózek na raty i nie było problemów:) Notabene też wybrałam Anexa . Ładnu i funkcjonalny. Ostatnio bardzo modny

Gość gość
Naprawdę dobry wózek. Posiadam Anexa od wiosny i nie miałam żadnych problemów, a jazda tym wózkiem to przyjemność

Gość gość
Wiecie co ? Właśnie wybierałam dziś wózek dla swojego dziecka i wolałabym wziąć jakikolwiek używany brudny menelski szajs niż ten p**********y anex !!! Jest badziewny wstrętny ochydny i rzygam jak czytam słowo anex!

Gość gość
Jak słyszę anex sport, to robi mi się niedobrze i wyśmieję każdą, która kupiła to ohydne, wciskane na siłę badziewie.

Gość gość
Gość z 20.46 Wspólczuję Twojemu dziecku takiej kulturalnej mamusi.

Gość gość
21.52 Do Twojej prywatnej wiadomości. Nikt mi na siłę nic nie wciskał. Sama wybrałam Anex Sport. Nie żałuję bo wózek fajny. Jak sie nie podoba to po co piszesz. Ja polecam ten model .

Gość gość
Ja też wybrałam Anexa i uważam że super wózek. Nikt mi go na siłę nie sprzedał. Jestem zadowolona i polecam

Gość gość
Polecam , polecam i jeszcze raz polecam te wózki. A jeśli kogoś nie stać to jego problem. Wózki jak na tak wysoką jakość cene mają niską.

Gość gość
Jak cie nie stac to idz sie utopić

Gość gość
Przekichane to ma Twoje dziecko że ma taką matkę jak ty :)

Gość gość
Dziewczyny Anex Sport w cenie 2199zł to uważam że nie jest jakoś duża na wózek który w komplecie ma wszystkie potrzebne dodatki tj. folia, moskitiera, okrywy na nóżki . Wózek prezentuję się super i super sie prowadzi. Te nie całe 2200 to normalna cena za dobry jakościowo wózek.