Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czy może świadczyć takie coś że kobieta ukrywa swój związek?

Polecane posty

Gość gość

Podobamy się sobie i tutaj mam jasność, natomiast wiem, że niestety ma kogoś. Jednak od dłuższego czasu widzę, że stara się to ukrywać, gdy koleżanka napomknie coś na ten temat i ogólnie związków, to natychmiast zmienia temat albo się nie odzywa. Dziwne jest także to, że czasem gdy ktoś do niej dzwoni natychmiast oddala się, żebym nie usłyszał tej rozmowy.

Gość gość
dużó możliwości,może dopuszczać myśl że możliwy ktoś jeszcze ,a może mieć taki charakter ,nieplotkarski ,ja np. nie lubię jak mnie p***yy o cos pytają,rzucam informację że mam narzeczonego i niech spływają

Gość gość
Chyba nie jest szczesliwa w zwiazku i szuka logos na boku...albo tylko do seksu albo teraz ( bedac z kims z rozsadku) szuka lepszego, jak znadzie to zostawi tamtego. Tak czy inaczej dobrze to nie swiadczy o niej... Lepiej poszukaj sobie jakiejś wolnej kobiety.

Gość gość
Nie wkręcasz sobie czegoś? Być może miała kogoś i się rozstali, dlatego teraz biernie uczestniczy w rozmowach na temat związków? To, że niektóre rozmowy człowiek przeprowadza na osobności to dla mnie nic dziwnego. Tylko ona wie jak jest naprawdę.