Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża określenie dni plodnych

Polecane posty

Gość gość

Witam Wiem ze tych tematów jest pełno ale odchodzę od zmysłów. Moje cykle trwają 30 dni, w dzień po okresie 7dzien wspolzylam bez zabezpieczenia oczywiście do końca. Z moich obliczeń miałam dni nieplodne. Tydzień później byłam u ginekologa ale nie stwierdził ciąży. Czy możliwe że Mogłabym być w ciąży??? Dodam jeszcze że rok temu byłam w ciąży bezzrodkowej.

Gość gość
tydzień po stosunku żaden lekarz nie stwierdzi ciąży nawet gdybyś w niej była. Zawsze jest możliwość ciąży tym bardziej że nie było zabezpieczeń i był pełny stosunek.

Gość gość
Jest mozliwa ciąża bo owulacja mogla sie przesunąć a plemnik w odpowiednich warunkach tez przezyje kilka dni.

Gość Meriela
Cześć, gdyby któraś z was potrzebowała, konkretnych porad w sprawie ciąży i rodzenia, to znalazłam pierwszą bezpłatną ogólnopolską internetową szkołę, która pomaga przygotować się do narodzin dziecka i uczy jak się nim opiekować czy karmić. Zawarte tam porady mogą pomóc zachować zdrowie w czasie ciąży i rozwiać wszelkie wątpliwości, dzięki istniejącym tam informacją. Można również porozmawiać poprzez czat ze specjalistami którzy doradzą w razie jakichkolwiek pytań. https://www.szkolarodzeniaprenalen.pl/ Ja już od jakiegoś czasu korzystam z tej strony i jestem bardzo zadowolona:)