Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile można tęsknić!? :(

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 18 lat i strasznego dola. Rozstalam sie ze swoim bylym facetem prawie 2 lata temu, bylismy razem od najmlodszych lat, ja mialam 13, a on 15, kiedy się rozstalosmg miałam 16 a on 18. Przezyliśmy ze soba wszystko i wiele wspolnych chwil, niestety nie wyszlo nam, byliśmy młodzi, chcieliśmy szaleć i sie bawic. Bardzo tego zaluje, a tesknota i bol wyzera mi serce od pol roku. Nie utrzymujemy ze soba w ogole kontaktu. Nie podoba mi sie żaden inny facet, bo wszystkich chce kreować na jego podobieństwo!! Mam już tego dosyć, myślałam,ze jako młoda osoba jakoś sobie poradzę, a nie potrafię wyrzucić go ze swojego serca. On ma kobiete, mieszkaja razem. To mnie zabija, nie wiem co mam zrobic, kiedy to minie!? :( przecież to jest chore! Tak cholernie tęsknię...

Gość gość
może załóż sobie portal randkowy :( ja tak robię

Zawalcz spróbuj jeszcze! ale musisz być delikatna ! przeżyłam to samo co Ty i ja nie zapomniałam i nie zapomnę nigdy swej pierwszej miłości mimo że mam od 10 lat męża i dwoje dzieci kocham ich ale tamta miłosć była inna i bardzo żałuję że nam nie wyszło byliśmy ze sobą około 6 lat żałuję i wzdycham mogłam spróbować zanim jeszcze urodziły nam się dzieci

Gość gość
kurde 2 lata to długo cie trzyma.. myślę, że powinnaś spróbować znaleźć sobie kogoś innego, poznawać jak najwięcej nowych ludzi zajmować czymś wolny, jak to mówią klin klinem ;)

Gość gość
ja najdłużej cierpiałem po rozstaniu przez 10 miesięcy a ulga przyszła nagle, z dnia na dzień zorientowałem się że nic już do niej nie czuję, że to już nie boli i jest mi obojętna :)

ja próbowałam metody klina klinem ale euforia trwała dosłownie chwilę szukałam w nowym facecie tamtego gdy się okazywało że nie jest podobny nie mogłam już patrzeć na niego brzydzil mnie dotyk uciekałam przed okazywaniem uczuć facet był zakochany a ja nadzwyczajnie go porzucałam i rozglądałam się za następnym z wielką nadzieją że może z tym się uda euforia i od nowa ..... i nie uwierzycie jak na tym wyszłam ale może to was nie interesuje więc nie będę wam truć