Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladam wlasnie slub od pierwszego wwejrzenia porabane laski

Polecane posty

Gość gość

Te kobiety naprawde sa p******e. Chca milosci a zachowuja sie jak zwykle chamowy, ksiezniczki od siedmiu bolesci. Zeby nie bylo jestem kobietą

Gość gość
czego się spodziewałaś po tvnie? :)

Gość gość
Nie wiem czy tvn ma tu cos do tego, raczej stwierdzam ze kobiety teraz huj wie czego oczekują.

Gość gość
Moim zdaniem zadna para sie nie ostanie. Ten profesorek to taka ciurma, ze szok. natala juz po rozwodzie a ta z zoltymi zebami co ma faceta z Poznania pewnie tez sie rozstanA

Gość gość
Baby maja wiecej testosteronu niz ci ich faceci od 7 bolesci.

Gość gość
Ta z gosciem z poznania to jeszcze ok jakos sie dogadają ake te dwie pozostale to tragedia. Ta ewa krasnal jakas niezrównoważona psychiczynie, a ts z Wejherowa to tex totalna chamowa jeszcze jak wyskoczyla z tym ze on w wieku 30 lat nie ma mieszkania , kaze mu spac na kanapie ale finanse juz obczaja

Gość gość
Generalnie to chore klimaty biorą ślub w ciemno nic o sobie nie wiedzą potem takie sa efekty Będą rozwody dalej Potem rozpacz i depresję żal mi tych ludzi Totalna porażka mi by płacili bym na taki układ nie poszedł

Gość gość
Może one nie chcą seksu dlatego, że ślub był cywilny? Zresztą uj wie co sie tam między nimi stało.

Gość gość
Może chcą blysnac w tv albo szukają wrazen kobiety ? Zresztą w wieku 30lat dopiero brać ślub trochę późno Widać jak kobiety ss pszenne tylko kasa i ile facet zarabia czy na swoje mieszkanie itd Śmieszne to wszystko Dobrze ze głupotą nie potrafi latać bo by większość z tego programu latala

Gość gość
Może trafi się jakiś koleś co ustawi jedna z tych kobiet do pionu bo narazie faceci sa za lagodni Tam trzeba gościa z jajami i będzie jazda bo tak to mamy cyrk

Gość gość
Może trafi się jakiś koleś co ustawi jedna z tych kobiet do pionu bo narazie faceci sa za lagodni Tam trzeba gościa z jajami i będzie jazda bo tak to mamy cyrk Pozdrawiam

Gość gość
a ta blondyna natala to chyba jakaś prostytutka.Wyprowadziła się od rodziców z którymi się pokłóciła i sama dorobiła sie mieszkania w wieku 26 lat.Zachciało jej się ślubu z nieznajomym i myślała że sponsora jej znajdą , jakiegoś przedsiębiorcę z grubą kasą który wprowadzi pikną na salony.A tu dali jej zwykłego chłopaka ze zwykłej rodziny wielodzietnej a ta oburzona i obrazona, nie sprzeda mu du/py.Ja piertole jaka żenada :O

Gość gość
W każdym razie nie rozumiem kobiety, która świeżo po ślubie ucieka z łóżka i lata nocą po mieście. O co tam mogło chodzić, nie dobrał się do niej, czy jak?

Gość gość
Dokładnie tam trzeba bed boya a nie ciapka Co u mamy mieszkał Zresztą te panienki podobnie takie princeski rozpieszczone masakra Albo ten koleś kolejkę w domu trzyma zamiast do łaski się dobierać w nocy i robić co trzeba on jej sniadanka itp z rana serfuje co za gostek?

Gość gość
krasnoludka koszmar, wchodzi do mieszkania i obrazona mina, spojrzenie z pogardą na faceta jakby chciała mu powiedzieć "wypiertalaj stąd ku/rwo" następna która liczyła na przystojniachę z kasą, obyciem światowym z limuzyną.A tu zwykły facet , co za cios, taka kara za jej wyjątkowość ? Toż to oszustwo :O Mniemanie ma o sobie że jest cudem świata, dla mnie szok że takie kobiety istnieją.Totalnie zepsute, patrzące na ludzi jak na przedmioty na targu.

Gość gość
Ona go też wyjątkowo deprymowała, śmiała się ze wszystkiego co zrobił. Możliwe, że jemu się potem niczego nie chciało. No to sobie wytłumaczyłam :p

Gość gość
Powinna sobie cenić tego Darka, dostała nauczyciela akademickiego :o Niektóre kobiety jednak mają w głowie nie po kolei.

Gość gość
po tym programie widzę, że kobiety np z dużych miast które same pracują uważają się za atrakcyjny towar do sprzedania na korzystnych warunkach.Lecz związek nie na tym polega.

Gość gość
Nie wszystkie :o

Gość gość
Co prawda to prawda. Laski mają kosmiczne wymagania :o Jestem starą panną po 30stce i widze wśród nich swoje zachowania i podejście do facetów... Ehh...

Gość gość
A ja jestem po 40 i raczej biorę stronę tych facetów :p

Gość gość
Faktycznie faceci są bardziej estrogennii jakby... A kobiety za dużo testorenu :o Czyżby media lewackie im zrobiły wodę z mózgu

Gość gość
Ewa poszczuła męża psem 😠 Pozwólcie im sie rozstać, bo inaczej ta straszna baba zniszczy mu życie. Ten facet jest dla niej zbyt delikatny.

Gość gość
krasnalka i natala no całkiem zrobiły z siebie lemingozę która pochodzi z nizin to najgorszy gatunek tzw nowoczesności, coś osiągnęły i zrobiły się totalnymi lewackimi jednostkami dążącymi do ideału jaki pokazują w "telewizorach i internetach" znam bardzo dobrze ten rodzaj ludzi. Jeśli jakiś człowiek pochodzi z inteligencji, gdzie uczył się kultury i obycia a później jest tzw lewakiem to jeszcze nic ale takie prostackie chamówy wyszły gdzieś z domów na wsi, natala nawet wstydziła się pokazać rodziców ze wsi w tv , krasnalka też prosta rodzina.Jeśli z takiego środowiska wyrwie się jakikolwiek człowiek i pojedzie robić tzw "karierę" to właśnie powstaje taki twór bezczelnego typa który gardzi innymi ludźmi. Chce uchodzić za kogoś lepszego i wyglądać na człowieka sukcesu na swojej pipidówie , że jest z innego świata.

Gość gość
ależ atrakcja www.zlokalizuj.xweb24.pl/l/3/lokalizacjagsm

Gość gość
pokazuje każdego z dokładnością do kilku metrów wiesz gdzie dana osoba jest w tej chwili www.zlokalizuj.xweb24.pl/l/3/lokalizacjagsm

Gość gość
widzę że podobne odczucia wszyscy mają. Ja po wczorajszym odcinku jestem w szoku jak kobiety potrafią być chamskie bo np. zachowania krasoluda Ewy to inaczej nazwać nie można, tej Natalii zresztą też. Poszła z męzem do pubu i nasmiewała się z niego przed znajomymi i później ta kasa szok.

Gość gość
krasnoludka ewa wychodzi w nocy i podróżuje autem i mówi że o 1 w nocy spotkała się z przyjaciólmi ? z jakimi przyjaciółmi spotkała się o 1 w nocy ? Może pojechała do burdelu w którym pracowała czy coś. Ona mówiła że zawsze woli starszych mężczyzn, umięśnionych,doświadczonych seksualnie i stanowczych którzy decydują. wydaje mi sie że ten program jest kompletnie nieudany, zresztą odbył się rok temu.Musieli tak powycinać i pokazać żeby nie wyszło tragicznie, może tam ktoś chciał żeby nie pokazano go w tv i wysłał prawnika do nich.No masakra .

Gość gość
ona nocowała w jakimś hotelu, tragedia. Podkreślała ze Darek jest jej gościem i powinien się do niej dostosować, ale jak ona tak traktuje gości to ja dziękuję. Potraktowała go jak śmiecia. Dobrze ten psycholog powiedział że zgubiły je wyobrażenia.