Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogladam wlasnie slub od pierwszego wwejrzenia porabane laski

Polecane posty

Gość gość
po obejrzeniu tego jestem w szoku, jak można być tak chamskim

Gość gość
a wy naprawdę wierzycie, że to naprawdę? :D kuźwa, to wg was pewnie Trudne sprawy i Ukryta prawda to też pewnie seriale dokumentalne :D boże jaki ten plebs, dla którego te bzdety się popełnia jest pusty i naiwny :classic_cool:

Gość gość
idiotko, ten program jest akurat prawdziwy :o Jedna para, ta Natala co jest poklocona z rodzicami juz jest po rozwodzie :o

Gość gość
12.53 - debilu, ten program jest prawdziwy i kupiony na licencji, takie programy były już w Anglii,Ameryce,Australii a ten ślub jest prawdziwy , nie kościelny przynajmniej na końcu programu decydują czy się rozwiodą czy zostają ze sobą receptura programu jest wykupiona i wszędzie taka sama, jak sie nie znasz to nie dyskutuj tępoto i nie wstawiaj tych buziek plebsie który nie wie jakie programy są na świecie

Gość gość
Też jestem kobietą, ale jak to oglądam to przyznaje Ci rację, że te laski są jakies nienormalne. Jeszcze ta Magda jest normalna, ale te dwie pozostałe to no comment. Ja rozumiem, ze facet nie musial sie im spodobac, tak jak Darek Ewie, ale można kogoś odrzucić w sposob taki żeby go nie urazić, a można to zrobić w chamski sposob

Gość gość
tylko widzisz naiwna kretynko, ja pracuję w jednej z firm produkujących takie programy dla różnych stacji, także tvnu czy polsatu, i wyobraź sobie, że wiem o czym mówię a ty durna wierz sobie dalej w te bajeczki :D

Gość gość
taaa, myjesz tam kible prostaczko z rynsztoka ? wpisz sobie w google -the wedding at first sight- i tam są pary które zostały małżeństwem po tym programie von stąd jak ci sie nie podoba i swoje mądrości i wielce prestiżową pracą chwal się w remizie

Gość gość
ej ty od polsatu powiedziałaś swoje zdanie- okej , powiadomiłaś nas,że to nieprawda, dzięki za info, teraz zmiataj stąd 🖐️

Gość gość
Z jdnej strony te laski zachowują się dość chamsko i chca nimi rzadzic, a z drugiej faktycznie ci faceci są jacys malo ogarnieci. Ok, Darek jest nauczycielem akademickim, ale taki nauczyciel z tego co wiem, jeśli nie jest conajmniej doktorem hab. to kokosow zwykle nie zarabia. Poza tym mieszka z mama. Ewa jest znacznie bardzoej ogarnieta niz on. Gdyby było odwrotnie i to ona bylaby na jego miesjcu, a on na jej to byloby to normalniejsze bo jednak on jest facetem i pomimo rownouprawnienia jednak od faceta wymaga si troche wiecej... Jacek też jest malo ogarniety, Natalia go przescignela. Wiec troche sie dziwie tym dziewczynom, ale z drugiej strony są za bardzo chamskie dla tych facetow, skoro oni im nie odpowiadaja, to moglyby z nich zrezygnować i przerwac eksperyment i po sprawie, a tak to one mam wrazenie same nie wiedza czego chca. Taka troche desperacja z ich strony, chcialyby najchetniej ich zmienic pod siebie, a ze sie nie da to pojawia sie frustracja i klotnie. Juz nie mowiac,ze samo zgloszenie sie do tego programu jest jakas deseracja, szczegolnie dla kobiety ( bo kobiecie jednak powinno byc latwiej sobie kogos znalezc , szczegolnie jak jest mloda i niezalezna...Jedyna para, ktora jest w miare dobrze dobrana to Krystian i Magda. Oboje w miare ogarnieci, ale tacy normalni, ani ona nie jest miss, albo on nie jest modelem, ale jakos sie dogaduja, Magda nie probuje zbytnio narzucac swojego zdania, on tez nie, wiec oni maja najwieksza szanse zeby byc dalej razem

Gość gość
A czy ten program jest prawdziwy? Myślę, ze częsciowo może być, ale pewnie są pewne elementy " grane" przed kamerami, trudno mi powiedzieć w jakim stopniu, ale ciezko by bylo uwierzyc, żeby był w 100% prawdziwy... Szczególnie sceny kiedy ktoś zmywa naczynia itd. przed kamerami, sadzę, ze im powiedzieli ,że maja tak robić żeby wyszło to wszystko naturalnie, a kamerzyści raczej nie byli z nimi przeciez 24/dobe

Gość gość
I dobrze że takie są. Nauczka dla tych co nie szanują wartościowych osób

Gość gość
wiadomo że były sceny - że teraz siedzicie na kanapie, ty podaj herbatę, wiadomo jak wszędzie . Chodzi ogólnie że ślub był prawdziwy i relacja wiadomo dzieje się między nimi ,my być może nie wiemy wszystkiego.W podróży poślubnej Ewa uciekła z łóżka i wyszła na miasto. Może tam się coś stało, może on nie czuje do niej pociągu fizycznego i mu nie stanął - tego nie wiemy . Wiadomo że jakaś scena jest i reżyserzy mówią a teraz usiądziesz i będziesz gadać z psychologiem ale życie idzie swoją drogą.

Gość gość
akurat kręci się teraz druga edycja , ludzie się zgłaszają do takiego ślubu i piszą o tym media

Gość gość
A kto normalny żeni się / wychodzi za mąż po sugestiach obcych ludzi. To program dla lansiarzy. Mają parcie na szkło i zgłaszają się do telewizji.

Gość gość
profesorek nie chcial sie dymac w noc poslubna, zreszta Ewka chyba tez nie. Cos takiego bylo mowione, jak byli w tej Pradze. W sumie sie nie dziwie, kilkanascie godzin wczesniej sie poznali i juz hyc do wyra? Oczywiscie sa takie osoby, ale mimo wszystko znamienita wiekszosc jednak ma opory. Dla Ewy i Natalii kompletnie zle dobrali partnerow. ewa jest bardzo dominujacym charakterem i taki spokojny flegamtyk to dla takiej osoby pieklo, wiem cos o tym.

Gość gość
to czy się dobrali czy nie to osobna kwestia, dla mnie te dziewczyny są po prostu chamskie i niewychowane

Gość gość
w tym programie w innych krajach owszem zdarzało się że kobietom nie podobał się ten mąż ale takie chamówy takiej nie było.Starały sie subtelnie i kulturalnie nie sprawiać przykrości natomiast tu to jest totalna ch/ujn/ia Badania stwierdziły że najbardziej agresywne kobiety w Europie sa w Polsce i chyba to prawda.

Gość gość
Własnie o to chodzi, nawet jeżeli Ci faceci nie spełniają ich oczekiwań to przynajmniej zachować się po ludzku można, a tu odchodzenie bez pożegnania, szczucie psem, fochy, wyśmiewanie.

Gość gość
jeszcze w poprzednim odcinku krasnolud na lotnisku nawet się z tym biednym Darkiem nie pożegnała. Kurcze było jak było ale spędzili ze sobą weekend wypadało by chociaż rękę podać i do widzenia powiedzieć.

Gość gość
Myślę sobie ze dziunie chciały się pokazać w tv show robią gwiazdy :)))))he he Ja bym uciekl z Urzedu Cywilnego takie pasztety zalicza Weekend gdzies w europie troche zobacza i potem udaja ze im parter nie pasuje Tylko czemu wcześniej na weselu bylo o.k ? Kwestia czasu będą rozwody Kto normalny w ciemno by bral ślub to jest chore Czemu Ci co robią ten program nie wezmą sami udziału w tym show !!! Dobrze ze jeszcze nie ma kamer w toalecie itd Wszystkie te programy Rolnik szuka itd Śmieszne sa Trzeba być p*****la by samemu nie poznać partnerki tylko szukać przez tv i w taki sposób :(((((((((( Jeden odcinek patrzyłem więcej nie mam zamiaru szkoda czasu puste panny zal mi co nie których facetów za bardzo sa feer i ciapkiii Jak by każdy z nich śmiał leksusem na koncie sporo siana $ wlasny Dom :)))) To by byla inna bajka dziunie by nosily ich na rękach :))))))))))

Gość gość
Jak nie wiadomo o co chodzi to wiekszosci kobiey chodzi oooooooooooooo $$$$ :)))))))) Sianoooooooo drogie Panie kochacie to bardziej jak nas mężczyzn takie sa fakty przykre

Gość gość
myślałam że to gra aktorska i ślub nieprawdziwy, serio oni wzięli prawdziwy ślub cywilny? przecież ci urzędnicy zrobili sobie jaka z instytucji małżeństwa

Gość gość
Ten krasnolud Ewa to jakas pieprzona nimfomanka, tylko pieprzy o seksie, i miała pretensje, ze jej Darek nie przeleciał podczas nocy poslubnej, czyli gdy znali sie zaledwie kilka godzin, szok... I ciągle powtarzala, ze jest niedoswiadczony. A miał na swoim koncie 2 partnerki, to co ona by chciala. zeby on pol miasta przer***ał? No k*******n, z niej, ze szok. To jak tak, to niech mu opłaci kilka prostytutek i bedzie mial tym sposobem zaliczone kilka partnerek - jezu, jak mozna tak wogole myslec? Normalna kobieta by sie cieszyla, ze nie jest *****czem, nie obściskiwał tyle innych bab, i małę ryzyko że zarazi jakims chorobskiem....

Gość gość
no ja tez nie rozumiem o co krasnoludowi chodzi że sie popłakała bo on nie współżył długo i miał mało partnerek, że ona nie jest nauczycielką seksu robi awanturę seksuolożce. Ja bym się cieszyła gdybym miała takiego faceta a jesli chodzi o seks to debilka nie rozumie że to nie o to chodzi że on sie musi uczyć, każdy naturalnie to robi.Nie wierzę że ona ma pretensję o to , bardziej mi sie wydaje że jest zawiedziona że jej nie wy/ru/chał w Pradze więc dobrała do tego ideologię .

Gość SlowianskaLala
Moim zdaniem te kobiety sa niestabilne emocjonalnie. 30lat i dopiero slub w dodatku aranzowany? Pewnie myslaly ze znajda im macho z fura skora i komora a tu dupa. Pod postacia tych prostolinijnych facetow pana boga za nogi nie zlapaly...a wiec jest zlosc i agresja i pretensje. Proste

Gość gość
Dzid powtórka z rozrywki

Gość gość
Natala i Jacek sie rozwiedli ciekawe jak dwie pozostale paary Jak myslicie? mam nadzieje, ze profesorek tez sie rozwiodl z Ewka

Gość gość
Uu ostatnia para teraz