Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzenie: Chcę zostać piosenkarką

Polecane posty

to zaśpiewaj coś i tu podlinkuj, piosenkarko-aktorko, idolko sąsiadek, naśladowniczko *****nej i wirtuozko ozdobników:O ja też umiem śpiewać In the jungle the tiger sleeps tonaaajt

Gość gość
brokeninside87 A jesteś krytyczką muzyczną czy kanapową? ;p Nie szukam potwierdzenia tylko rad, a złośliwości, cóż, domena zgorzkniałych ;)

A jesteś krytyczką muzyczną czy kanapową? ;p Nie szukam potwierdzenia tylko rad, a złośliwości, cóż, domena zgorzkniałych oczko.gif x jestem lepszą od Ciebie piosenkarką, aktorką i żonglerką i potrafię ocenić.

Gość gość
brokeninside87 Nie wątpię.

Gość gość
brokeninside87 A posiadłaś taką umiejętność, jak czytanie ze zrozumieniem?

Gość gość
To jest prowo tej fałszywej dziwicy, brokułinside.

heh, pewnie śpiewasz jak mandaryna w sopocie x To jest prowo tej fałszywej dziwicy, brokułinside. x nie jestem brokułkiem nie jestem fałszywa, pure and original! nie zakładam takich prostych do roztygrysienia prów.

Gość gość
brokeninside87 Załóż własny temat, bo nie interesuje mnie polemika z tobą.

Gość sława nie jest łatwa
chcesz być aktorką czy piosenkarką to musisz liczyć się z krytyką, bo to raczej bardzo publiczna "praca". Pisz teksty, wymyślaj muzyke do tego i nagrywaj na YT, jak będziesz dobra to wytwórnie i fani sami cię znajdą, a jak będziesz hoojowa to do marketu na kase i to będzie twoje życie

Gość gość
01:54 Dzięki za radę, na pewno skorzystam :P

jak będziesz dobra to wytwórnie i fani sami cię znajdą, x ja już chyba wiem, skąd się bierze takie duże bezrobocie w kraju:D to są te nieodnalezione diamenty. w sumie wysyłanie cv i jakichś tam portfolio czy nagrań to komercjalizacja

Gość gość
brokeninside87 Ewidentnie masz problemy natury emocjonalnej, które próbujesz przysłonić sarkazmem. Całymi dniami siedzisz tutaj, więc musisz dużo wiedzieć o bezrobociu.

Gość gość
Krytykę biorę pod uwagę, jeśli jest konstruktywna. Obrażanie kogoś to zwyczajny hejt. Pani, która krytykuje kogoś, kogo nie zna za coś, czego nie słyszała jest tak miarodajna, że chyba od jutra zmienię plany na przyszłość...

gość dziś brokeninside87 Ewidentnie masz problemy natury emocjonalnej, które próbujesz przysłonić sarkazmem. Całymi dniami siedzisz tutaj, więc musisz dużo wiedzieć o bezrobociu. gość dziś Krytykę biorę pod uwagę, jeśli jest konstruktywna. Obrażanie kogoś to zwyczajny hejt. Pani, która krytykuje kogoś, kogo nie zna za coś, czego nie słyszała jest tak miarodajna, że chyba od jutra zmienię plany na przyszłość... x a Ty nawet nie czaisz, kiedy się do Ciebie odzywam, a kiedy nie, atencyjna d***** (pewnie uznasz, że wyzywam Cię od dziwek, młotku:D)

Gość gość
brokeninside87 Napisz co w życiu osiągnęłaś (oprócz siedzenia na tym forum).

Napisz co w życiu osiągnęłaś (oprócz siedzenia na tym forum). x no cóż na przykład, oczywiście tylko na przykład, jestem zaspokajaczem atencji naśladowczyń R/i/h/a/n/n/y

Gość gość
brokeninside87 Wierz sobie dalej, że jesteś wszystkowiedząca i wszystkowidząca. Dla mnie jesteś zwyczajną "dresiarą" z rynsztokowym słownictwem, która szuka uwagi. Agresją i prostactwem przerastasz niejednego troglodytę ;) , kobiecości nie masz za grosz, ale chyba zdajesz sobie z tego sprawę.

Gość gość
brokeninside87 Tak myślałam, że nie masz się czym pochwalić, hipokrytko. Na twoim zdaniu akurat najmniej mi zależy. To oczywiste, że z nudy szukasz zadymy, żeby mieć zajęcie. Możesz sobie wpisać do CV bycie użytkowniczką tego forum.

brokeninside87 Wierz sobie dalej, że jesteś wszystkowiedząca i wszystkowidząca. x nie wyjmuj palców z uszu. jesteśmy kwita x Dla mnie jesteś zwyczajną "dresiarą" z rynsztokowym słownictwem, która szuka uwagi. x jestem Twoją królową, masz się do mnie zwracać: "o, Pani, czy mogę zabrać głos w obliczu Twego majestatu" x Agresją i prostactwem przerastasz niejednego troglodytę oczko.gif , kobiecości nie masz za grosz, ale chyba zdajesz sobie z tego sprawę. x :D eeee:D śmieszna z Ciebie dziunia, jestem .... rusałką;)

Gość gość
daj spokój temu wyleniałemu tygrysowi. Ona jeszcze żyje nadzieja, że jest fajna. Gdyby nie to forum to siedziałaby przed telewizorem i wpierdzielała chipsy. Nie zabawiaj tu zbyt długo dziewczyno, bo zdziwaczejesz jak ona.

Gość studio atomowe
brokeninside87 dziś bezrobocie jest bo studenciki mieszkają u starych całe życie, jakby nie mieli gdzie mieszkać i co jeść to szybko by prace znaleźli, a tak, hodowanie nieudaczników i lewaków

Tak myślałam, że nie masz się czym pochwalić, hipokrytko. x SAMA JESTEŚ HIPOPOTAMKĄ x Na twoim zdaniu akurat najmniej mi zależy. x dlatego odpisujesz 3 posty na mój 1? x To oczywiste, że z nudy szukasz zadymy, żeby mieć zajęcie. x wow, diva operowa i zadyma? :D x Możesz sobie wpisać do CV bycie użytkowniczką tego forum. x spóźniłaś się o jakieś 5 lat. Ty sobie dopisz: śpiew w nawiasie pisanie o mitycznym śpiewaniu na anonimowych forach służących do prów

gość dziś daj spokój temu wyleniałemu tygrysowi x kiedyś Cię dopadnie. tylko Ty piszesz o moim pięknym futerku tak:( x . Ona jeszcze żyje nadzieja, że jest fajna. Gdyby nie to forum to siedziałaby przed telewizorem i wpierdzielała chipsy. x chips Ci w oko! x studio atomowe dziś brokeninside87 dziś bezrobocie jest bo studenciki mieszkają u starych całe życie, jakby nie mieli gdzie mieszkać i co jeść to szybko by prace znaleźli, a tak, hodowanie nieudaczników i lewaków x to nie studenciki, to nieoszlifowane diamenciki

Gość gość
Jeśli nie masz własnego demo to zawsze można nad nim popracować. Wysłanie coverów to wcale nie jest zły pomysł. Pomyśl nad interpretacją i kup dobry sprzęt. Wyślij to do kilku wytwórni. Swego czasu Snoop Dogg robił konkurs muzyczny, więc bierz udział nawet w internetowych konkursach muzycznych. W międzyczasie ciągle bierz lekcje śpiewu, bo to jest twoja karta przetargowa. Zacznij bywać. Chodź na koncerty, poznawaj nowych ludzi, szczególnie związanych z branżą muzyczną. Nie muszą to być wielkie gwiazdy, ale warto mieć znajomości na każdym szczeblu. Najlepiej wyjedź za granicę, bo tam na swój sposób będziesz egzotyczna, a teraz na czasie są girlsbandy składające się z przedstawicielek różnych narodów. Spełniaj swój american dream, to bardzo modne w Ameryce i znacznie łatwiej jest się tam wybić. Powodzenia!

tylko nie snóp dog. brano jego kawałki do wszystkich przeróbek z prawicowymi politykami, a ten na koniec nagrał jakich hejterki filmik na Trumpa, koleś jest strasznie nierówny.

Gość gość
02:24 Dziękuję za obszerny komentarz, na pewno wyciągnę wnioski :) Właściwie niektóre rzeczy, o których piszesz, mam już za sobą. Znam bardzo dobrze wokalistę pewnego zespołu, który dobrze sobie radzi i osiąga sukcesy, ale tworzy muzykę alternatywną, na pograniczu rocka, a ja siebie w takiej stylistyce nie widzę. Od kilku miesięcy chodzę do szkoły muzycznej na lekcje śpiewu, od 5 lat gram na pianinie. Jeszcze tylko pokonać moją nerwowość przed występami publicznymi i wszystko będzie na najlepszej drodze.