Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzenie: Chcę zostać piosenkarką

Polecane posty

Gość gość
Materiał dla wytworni można nagrać na zwykłym sprzęcie. Nie trzeba do tego profesjonalnych urządzeń. Trochę musisz zainwestować, ale to może ci się zwrócić więc gra jest warta świeczki. W wytwórniach też pracują ludzie i wcale nie jest trudno coś osiągnąć w dzisiejszych czasach. Próbuj do skutku. Powodzenia!

Gość gość
02:37 Dziękuję :) Póki co nie mam własnych kompozycji, jestem strasznie wymagająca i większość ląduje w śmietniku. Mam za to kilka ulubionych piosenek, które przy akompaniamencie pianina dadzą fajny klimat ;)

Gość gość
zatrudnię się w Biedronce na kasę i podczas zliczania produktów będę tak mimochodem sobie śpiewała. może wśród wielu klientów znajdzie się ten mój wymarzony menadżer. odkryje mnie dla show biznesu.

zatrudnię się w Biedronce na kasę i podczas zliczania produktów będę tak mimochodem sobie śpiewała. może wśród wielu klientów znajdzie się ten mój wymarzony menadżer. odkryje mnie dla show biznesu. x tak, a potem powiesz: mogę być winna grosika? a on: tak, ale na głupoty nie przepiertol.

Gość gość
Nie rozumiem, nie zamieszczałam tutaj żadnego coveru, bo nigdy takowego nie nagrałam.

Gość gość
tygrys pisze sam ze sobą. to objaw ciężkiej choroby. raz z gościa, a później odpowiedź z konta. buuu!

tygrys pisze sam ze sobą. to objaw ciężkiej choroby. raz z gościa, a później odpowiedź z konta. buuu! x tak, bubciu, o tej samej godzinie.

Gość gość
autoreczko z pewnym typem ludzi nie warto dyskutować. takiego nie przegadasz, bo musiałabyś go przerastać głupotą. mądre porzekadło brzmi:nie tykaj g****a, nie będzie śmierdziało.

Zaśpiewaj nam cos i podrzuc linka. x już wrzuciła na poprzedniej. nie słuchaj, może się wstydzi pierwszego i za parę dni wrzuci lepszy;) pierwsze koty za płoty, autorko:)

autoreczko z pewnym typem ludzi nie warto dyskutować. takiego nie przegadasz, bo musiałabyś go przerastać głupotą. mądre porzekadło brzmi:nie tykaj g****a, nie będzie śmierdziało. x ok, ostrożnie przesuwam Cię szczotą.

Gość gość
brokeninside87 Nie zamieszczałam tu żadnego coveru. Możesz sprawdzić numery IP, a wtedy mnie przeprosisz, jeśli masz godność i potrafisz przyznać się do błędu ;)

Nie zamieszczałam tu żadnego coveru. Możesz sprawdzić numery IP, a wtedy mnie przeprosisz, jeśli masz godność i potrafisz przyznać się do błędu oczko.gif x jeśli chcesz odnieść sukces musisz przestać wypierać małe czy duże porażki ze świadomości:)

Gość gość
brokeninside87 O tych porażkach powiedz swoim rodzicom ;) Porównaj numery IP, taka rada ode mnie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania, bo pisałam, że nigdy nie nagrałam covera :)

Gość gość
nie wchodź w dyskusje z wyleniałym tygrysem bo pierdzieli jak potłuczona. Nikt jej tutaj na forum nie lubi a w realu sprawa ma się jeszcze gorzej.

O tych porażkach powiedz swoim rodzicom oczko.gif x ok/ tato, mamo. piszę z jakimś atencyjnym wyjącym młotkiem, który bezczelnie kłamie o coverach. x Porównaj numery IP, taka rada ode mnie. Czytanie ze zrozumieniem się kłania, bo pisałam, że nigdy nie nagrałam covera x ej, faktycznie skasowałaś:O ale moja historia działa więc: https://www.youtube.com/watch?v=jMzfJ_AGKvI :) ;)

Gość gość
03:03 Nie obchodzi mnie ta wariatka. Tylko pominęła istotny szczegół. Mirosław Breguła nie żyje od 2007 roku, a ja jestem dziewczyną :) Cóż, chyba ktoś tu cierpi na poważniejsze schorzenia niż przypuszczałam.

Gość gość
Nagraj materiał, byle dobrej jakości. Może być nawet cover. Wyślij do najpopularniejszej polskiej wytwórni i podpisz się, że jesteś stąd. Wyślij zdjęcie, wszystkie wytyczne będą podane na stronie. Pozdro.

Gość gość
03:11 Czekałam na wiadomość, że może być cover. Nie mam odpowiedniego sprzętu w domu, ale to da się załatwić. Postaram się wysłać maila jeszcze w tym tygodniu. Dziękuję za pomocną radę :)

Gość gość
Wyślij jak najszybciej, bo dziennie jest tego bardzo dużo. Jeśli interesuje cię muzyka rozrywkowa to jeszcze lepiej. Jeśli dostaniesz pozytywną odpowiedź, a oboje mamy taką nadzieję to już jest b.dobrze. Czasami może się tak przydarzyć, że będziesz musiała wysłać więcej materiału. Na pierwszy e-mail przydałyby się 3-4 piosenki.

Gość gość
03:20 Jasne. Postaram się wszystko zrobić w jak najszybszym terminie. Jeszcze raz dziękuję za wskazówki :) Dobranoc.

Gość gość
Będę śpiewała na weselach.