Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sklamalam, że znam bardzo dobrze angielski

Polecane posty

Gość gość

Miałam wczoraj rozmowę o pracę w charakterze asystentki w firmie polsko hiszpańskiej. Mówię biegle po hiszpańsku i rozmowa była przeprowadzana w tym języku . Niestety w trakcie rozmowy okazało się , że będę wykonywała cześć zadań po polsku i hiszpańsku a cześć po hiszpańsku i po angielsku. Niestety, mój angielski jest dość slaby. Mam poziom B1. Mogłabym się szybko podszkolic ale prace mialabym zacząć już od jutra. Mam wpisane w CV ze znam angielski bardzo dobrze :-( Pracowała bym w charakterze asystentki szefowej i pomagała jej przy procesach rekrutacji albo po polsku albo po angielsku . Ona jest Hiszpanka i nie zna tych języków . Dziś ma mi potwierdzić czy mnie przyjmie ale mam przeczucie ze tak . Co robić : chyba lepiej jak oleje ta prace i nie pójdę prawda ?

Gość gość
Poradźcie coś proszę. Naprawdę się denerwuje

Gość gość
Wolałabym żeby odpisała ze nie dostane tej pracy . Naprawdę

Gość gość
mogą cię zwolnić dyscyplinarnie lepiej tam nie idź kłamać niewarto

Gość Edziaaaaaaaa
Nie klam, pozniej bedzie źle

Gość gość
Nie idz. I na drugi raz tak nie sciemniaj

Gość gość
Rzeczywiście, lepiej nie pójdę bo się tylko skompromituje. Myślałam jeszcze żeby tej kierowniczce powiedzieć ze juz długo nie rozmawiałam po angielsku i potrzebuje czasu żeby sobie przypomnieć język , ale to chyba zły pomysł co?

Gość gość
Lepiej się nie skompromitowac w trakcie pracy. Jak wiesz ze nie dasz rady lepiej odpuścić niż świecić oczami. Na takich rozmowach to raczej biegły angielski

Gość gość
No właśnie bo gdy zobaczy ze nie potrafię rozmawiać po angielsku to może mnie zwolnić dyscyplinarnie. Ewentualnie tak jak mówiłam mogłabym jej szczerze napisać ze długo nie rozmawiałam po angielsku i że potrzebuje czasu żeby się podszkolić. Ale nie wiem czy to nie jest głupi pomysł