Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktos konto w bgż ?szlag mnie trafi

Polecane posty

Gość gość

wczoraj wchodziłam na te ich nową stronke w nocy i było ok...dzis wchodze i widze ze przez noc znikneło 400 zł z konta...dzwoniłam i babka mówila ze ludzie zgłaszaja od rana ze im sie nie zgadzaja sumy na koncie...ja p*****le szlag mnie trafi,bede k***a teraz musiała pozyczac kase bo akurat mam dzis duzy zakup...tak nie powinni byc!!!!!!!!!

Witam, mnie też połknęło z bankomatu najpierw 400 (niedziela), wczoraj 200.. Złożyłam reklamację, z niedzielnej operacji wyrzuciłam kwit, będą przeglądać obraz z kamery i rozpatrywać indywidualnie, ponieważ operacja się nie udała (brak środków.. a były..) a z konta "uciekła" suma. Nic ich nie obchodzi, że człowiek zostaje z niczym do życia i musi czekać......

Gość gość
Bank ma jakieś problemy...wczoraj mój małż nie mógł podjąć pieniędzy bo padł system i pani zapewniała ''że dziś już nie będzie problemu'' a mi przypomniało się,że wcześniej dostałam maila ,że od 14.11 będzie jakaś przerwa techniczna. Tez mam tam konto i nie mogę się teraz nawet zalogować by sprawdzić jego stan.

Gość gość
Żabojady mieszają!

Gość gość
Ta przerwa tech jest związana z nowym systemem obsługi elektornicznej jaki wprowadzają od 14 listopada. Trzeba ustawić nowe hasło itp. Mi udało się zalogować i pojawiła się informacja,że może wyświetlać się nieprawidłowa informacja o saldzie i że wszystko powinno wrócić do normy w najbliższym czasie.