Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta Zabrze 27 lat

Mój mąż jest aseksualny

Polecane posty

Gość Edyta Zabrze 27 lat

Jesteśmy małżeństwem od trzech miesięcy,ze względu na religijność nie uprawialiśmy seksu przed ślubem,teraz okazało się że męża seks brzydzi,nie chce mnie oglądać nago,nie dotyka w intymne miejsca a jak coś zaczepie o temat seksu to mówi że mnie szatan kusi i mam nieczyste myśli,ostatnio nie wytrzymałam ,kupiłam wibrator i masturbowałam się naga czekając jak wróci z pracy,zobaczył mnie i nakrzyczał żebym błagała Jezusa o wybaczenie,że jestem grzeszna i on musi prosić Jezusa o wybaczenie,kazał mi się ubrać i pójść z nim do kościoła,po mszy rozmawialiśmy z proboszczem o tych sprawach,proboszcz stwierdził że powinnam iść na terapię i że taki seks jakiego ja chcę jest grzechem i że Szatan chce zniszczyć nasze małżeństwo,poradził abyśmy raz w tygodniu spróbowali współżyć ale wyłącznie w pozycji misjonarza ,nie wolno nic po za tym ,mąż musi skończyć we mnie,gra wstępna jak najkrótsza. Ok powiedziałlam,ale jak przyszedł ten moment i następne mąż kończył jeszcze podczas gry wstępnej i był zły że przezemnie obraża Jezusa bo sperma leci na moje nogi lub łóżko,podłogę,od 1,5 miesiąca nie ma nic,jak coś tylko powiem zmienia temat. Kocham Jezusa ale on chyba jest zbyt wymagający ode mnie,odczuwam bunt,narasta we mnie złość i chęć odrzucenia tego wszystkiego.Po co to piszę na takim portalu,właśnie !! Chyba chcę się uwolnić od tej chorej Religi i tego dziwnego Boga.

Gość gość
Umieram ze smiechu.. myslalam ze nie dotrwam. Az sie osmarkalam hahahahaba hahahah hahahah jesli to prawda co piszesz to jedno pytanie. Gdzie ty w tych czasach znalazlas takiego faceta? I gdzie sa jeszcze takie kobiety!?¿ mam nadzieje ze to prowo

Gość gość
2/10 bo jednak dosyć zabawne ;)

Gość gość
Prowo ateisty, który chce zrobić z wierzących debili. Czasami aseksualni zasłaniają się wiarą, a po ślubie okazuje się, że nic się nie zmienia. Cała reszta to fikcja. Amen;)

Gość gość
od tej chorej Religi i tego dziwnego Boga x Ten fragment do poprawki w przyszłym prowo. Widać tutaj co tak naprawdę myślisz i co chcesz tak naprawdę osiągnąć pisząc wcześniejszą historyjkę.

Gość Edyta Zabrze 27 lat
Tak cię to śmieszy? Jest dużo ludzi którzy tak myślą bo taka jest prawdziwa wiara. Ja mam problem bo chyba to jest chore

Gość gość
Tak wygląda ta cała wiara,byłem zakonnikiem i wszystko co tu piszesz się zgadza po za jednym,Ten Bóg nie istnieje kochana,więc zluzuj lejce.

Gość gość
"Prowo ateisty, który chce zrobić z wierzących debili" Kto to jest Ateista? Wierzący są Debilami