Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ideał kobiety to...

Polecane posty

Gość gość
masz rację, teraz dzieci to takie małe pączuszki hahaha

Gość gość
Nie rozumiem co mają dzieci do tematu :)

Gość kwintrsencja 39
ja jestem niska więc się nie wpasowuję :D

Gość gość
Karlice poniżej 170 cm są nieciekawe, mają krótkie nóżki.

Gość gość
U kobiety nie jest seksowna długość patykowatych nóg,tylko udo mięsiste i grubsze od łydki .

Gość kawśna antonówka
nie wydaje ci się że takie udo na takiej łydce i kostce wygląda jak świńskie kopytko?

Gość gość
Wygląda jak u kobiety ,a nie chuda nóżka 15 chłopca. A tak serio to gdybym klepsydry porównywał do zwierzęcia to przypominają budową i gracją pięknego konia..

Gość gość
....albo raczej klaczy :)

Gość gość
A ja bylam kiedys porownana do swinskiego kopytka bo dodatkowo nam niezbyt duze stopy. Stad moje zapytanie.klacz powiadasz...ladnie :)ech jakie to mile..

Gość kwintrsencja 39
fajna ta typologia(romantic) i u mnie dużo się zgadza prócz tych pełnych ust a najbliżej mi utytej Salmy. H :P

Gość gość
Zdecydowanie temat dotyczy typ figury/urody ROMANTIC i SOFT DRAMATIC. O zgrozo obecnie najbardziej promowane są typy sylwetek podłużnych i niekobiecych takich jak DRAMATIC czy jeszcze gorsza ,,modelkowa,, FLAMBOYANT NATURAL. Ta ostatnia stała się błogosławieństwem dla polek które są niezbyt atrakcyjne z natury (jak pisałem dominuje chłopięca sylwetka z szerszymi barkami od tyłka),które mogą się cieszyć że ich braki w ,,kobiecości,, są zgodne z tredami .Tragedia się zaczyna gdy jakaś bogini piękna i erotyzmu-taka typowa seksowna klepsydra z pierwszych wymienionych typów (których mimo przekonania poleczek o swojej urodzie jest może z 1-2%) ,zaczyna się odchudzać do takiego stopnia ze deformuje piękna sylwetkę by się upodobnić do modelkowatego-chłopięcego typu urody :/

Gość kwintrsencja 39
czasem trzeba się odchudzić, nie ma rady gdy już z obrzydzeniem patrzysz na siebie w lustrze. zresztą, dla ciebie taka figura jest kwintesencją piękna dla innego inna. nawiązując do tego typowania w podanym przez ciebie linku...kiedyś mój terapeuta powiedział o mnie Yin kobieta. tak sobie myślę czy mógł mieć na myśli to własnie stopniowania podane na stronie. ee,nie, faceci nie interesują się takimi sprawami, ty jesteś jakiś ewenement.

Gość gość
Niestety zawiodę cię,to nie ja wstawiłem te linki. A tu nie chodź o otyłość,a o seksowną budowę ciała której niekoniecznie musi zaszkodzić pare kilo,tak jak nieatrakcyjnej modelce nie pomoże żadna dieta.

Gość gość
Ihgv

Gość gość
Mój ideał to kobieta którą kocham, a nie jakieś panienki z obrazka.

Gość gość
Nieno tak -najwspanialsza jest ta kochana mimo wad. Ale temat dotyczy upodobań tylko wyglądu inny od lansowanych pasztet-modelek

Gość gość
Nir ma ci podnoscic temat zdaje sie wytenacil