Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet 25 lat starszy? Dlaczego pociągają mnie starsi ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem młodą 18 letnią kobietą, nie pociągają mnie rówieśnicy a wręcz obrzydzają.. nie wspominając o podnieceniu bo to przy nich jest wręcz nie realne a ja czuje się ich matką, sa dziecinni z wyglądu,jak i rozumu nie odpowiadają mi do tego stopnia ,że myślałam ze jestem lesbijką.. póki nie dostrzegłam wspaniałego wyglądu tych dużo starszych. Czy ze mną coś nie tak?

Gość gość
Czy ze mną coś nie tak? x ja mam tak samo tylko mam 25 lat, nie wyobrazam sobie być z chłopakiem w moim wieku :D

Gość gość
wszystko z tobą ok. po prostu kochasz kasę. a w tej branży szmalu można mieć ile się chce

Gość Marcin1969
Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Wiele kobiet czuje upodobanie oraz erotyczny pociąg do dojrzałych panów w sile wieku. Z tego co napisałaś, wynika, że lesbijką raczej nie jesteś :)

Gość gość
Jest parę teorii w tym zakresie, najbardziej popularna to ta gdy kobieta z jakichś powodów miała słabą relację z własnym ojcem (lub jej nie miała) i taki pan poniekąd go zastępuje m.in w roli opiekuńczej. Tak często bywa ale jednak to nie reguła. Powodów może być wiele, może otaczają Cie mało dojrzali chłopcy, którzy przecież są jeszcze nastolatkami. Może wystarczy kilka lat starszy chłopak by wystarczająco Ci imponował swą dojrzałością. Jeśli chodzi o starszych o 20+ lat to tacy mogą jeszcze zabłysnąć stabilizacją, mądrością, stylem życia, własnym dorobkiem, pieniędzmi zresztą też.

Gość gość
tu autorka - nie nie kocham kasy... niech sobie zarabia 1500 nawet kocham to jak wyglada, ze jest facetem dorosłym i jest w stanie mi zapewnić czułość i bezpieczeństwo. Przede wszystkim jest męski i nie przypomina pedała

Gość Marcin1969
"Męski" to akurat słowo-wytrych i wiele kobiet przypisuje mu zupełnie odmienne treści. Ale czułość, bezpieczeństwo... oczywiście że tak. Pewnie wynika to z tego, że człowiek w tym wieku posiada już całkiem sporo doświadczenia w kontaktach z kobietami, no i z reguły ma w życiu zupełnie inne priorytety niż Twoi rówieśnicy czy nawet dwudziestoparolatkowie :)

Gość gość
Rówieśnicy nawet po 30 lat bardzo często chcą tylko seksu albo spotykają się z wieloma kobietami na raz

Gość gość
są tu jakieś kobiety w moim wieku które się wypowiedzą ?

Gość Marcin1969
Dojrzały mężczyzna z pewnością też będzie dążył do seksu. Ale będzie umiał okazać, że traktuje kobietę jak wspaniały dar którym należy się delektować w odpowiedniej oprawie, po zbudowaniu zmysłowego nastroju itp. Młoda dziewczyna w takiej relacji czuje się o wiele bardziej ceniona niż w zwykłym erotycznym układzie z rówieśnikiem

Gość gość
Ale ja też tak miałam od zawsze.A na brak kasy nie narzekałam,wszystko miałam co było mi potrzebne w domu rodzinnym(gdyby ktoś myślał,że o to chodziło)Taka dewiacja moja.Ja już kiedyś pisałam to u kogoś,że to otoczenie ma problem a nie osoba w takiej relacji.

Gość gość
ja miałam 19 lat i zaczynałam studia, to zainteresowany mną atrakcyjny 26-letni facet po studiach wydawał mi się za stary (intelektualnie ok, ale mieliśmy inne priorytety wtedy, on chciał stabilizacji, ja byłam ciekawa świata i nie myślałam o takich sprawach, inny etap życia po prostu, bo nigdy nie byłam niedojrzała ani rozrywkowa), związałam się z o rok młodszym i po wielu latach z facetem o 17 lat starszym, on jest mądry, świetny w łóżku (wcale nie jest majętny i ma poważne problemy zdrowotne), i też nie wiem czy to wynik braku ojca (zniknął z mojego życia jak miałam 8 lat, można powiedzieć olał mnie i siostrę), czy nie, ale kocham go, to nie oznacza że mi się podoba, bo wiek i choroba odcisnęły swoje piętno, kiedyś był bardzo atrakcyjny, ale gdy jesteśmy razem to nie mam go dosyć ani fizycznie, ani emocjonalnie, ani intelektualnie

Gość gość
14.00- a co mu jest?Bo ja jestem z facetem o 12 lat starszym i zachorował,przeszedł ostatnio 2 operacje też a mimo to planuję z nim być nadal.Ja mam 27 on 39,jesteśmy 5 lat razem.

Gość gość
dla mnie tacy faceci starzy są okropni, są bardziej nachalni niż każdy rówieśnik a do tego nie podobają mi się z wyglądu

Gość gość
Biorąc pod uwagę ,że ja jestem kobietą 18 letnia a on ma o 25 LAT WIĘCEJ to różnica wieku jest znacznie większa niż ta opisywana przez was wyżej. I mi nie chodzi o żaden układ erotyczny a o normalny, prawdziwy związek a seks ja kocham prawie ,że jestem uzależniona wiec wiadomo ze seks tak

Gość gość
14:19 dla mnie młodzi są obleśni i obrzydliwi, nie ma w nich nic pociągającego wręcz obrzydzają mnie i wyglądają jak dzieci

Gość gość
Nie wiem czy jesteś kobietą, bo piszesz jak facet i coś tu śmierdzi

Gość gość
Dziewczyny! Nigdy nie bierzcie młodych, to gnojki nic nie wiedzą o życiu, nie to co faceci 40 50 lat i wiecej!

Gość gość
14.23-tu autorka od 13.47 mnie też brzydzili rówieśnicy i do dziś tak jest.Mam 26 lat teraz i od młodych lat nie wiem jak można uprawiać seks czy być z rówieśnikiem.Podbijali do mnie rówieśnicy,ale ja sobie nie wyobrażam tego.To tak jak bym dziecko macała.Rozumiem Twoje obrzydzenie.

Gość gość
Starcy przestańcie wyzywać młodych chłopaków.

Gość gość
14.31- ja nie jestem facetem.Mogę foto wysłać.I kocham starszych.

Gość gość
Idź do książek i nie nudz tutaj.

Gość gość
Po co Ci staruszek? Nie dość, że pewnie już swoje przeżył i będzie leżał na kanapie przed tv to jeszcze problemy wieku starczego - skleroza, prostata, impotencja.

Gość gość
czułość i bezpieczeństwo bez kasy? :D spadaj stad głupia.

Gość gość
gość dziś sporo było tego, bo chemioterapia uszkodziła mu nerki - był na dializach i wtedy się poznaliśmy, był już po rozwodzie, potem przeszczep nerki i na razie odpukać ok, na początku nie wierzył, że możemy mieć jakiekolwiek życie seksualne tak było z nim po tym wszystkim źle, a teraz godzinami się kochamy

Gość gość
To stare pryk zakładają takie tematy ze niby to młode się nimi interesują hahaha i myślą, że po takich tematach młode będą za starymi latać hahaha.:D:D:D

Gość gość
Cześć. Też wolę starszych. Mam 22 lata a mój facet 40. Jesteśmy dwa lata razem i jest świetnie.

Gość gość
Za chiwilę będziesz miała na głowie starego dziadka w pampersach na utrzymaniu, współczuje.

Gość gość
Tutaj siedzi jeden taki mocno stary Koterba i podszywa sie pod dziewczyny chwaląc starych, zależy mu na przekonaniu GGGB która ma 20 lat.

Gość Marcin1969
14:35 Chcesz mi wysłać foto? :) marcin_69@poczta.onet.pl