Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ożeniłem się tylko dlatego żeby miał mi kto obiad ugotować i gacie uprać

Polecane posty

Gość gość

taka jest prawda brutalna, kocham inną ktora tez jest w tak zwanym malzenstwie :) ktos ma podobnie ?

Gość gość
Taki gest, jak wyjście za mąż za faceta bez rąk i pomaganie mu w dzisiejszym brutalnym świecie się chwali.

Gość wydra pac ci oko
brzydko postapiłeś i nie ma się co chwalić

Gość gość
Toteż nigdy nie ożenię się,bo nie daj boże na takiego buca jak autor trafię.Normalnie makabra :P

Gość wydra pac ci oko
kobieta wychodzi za MĄŻ makabro :classic_cool:

Gość gość
Po łączcie się razem.

Gość czarna osa
Dlatego ja jestem z tych kobiet które gaci nie piorą i przy garach tez nie stoją. Jest ze mną bo chce. :)

Gość gość
Nawet jedwabne "gacie" wrzuca się do pralki. Jesteś niepełnosprawny intelektualnie Autorze, i nie umiesz włączyć pralki? Wspólczuję. Panie, ktore nie gotują, są...na głodówce? Bo same tez nie jedzą. Rownieź współczuję, otyłości.

Gość gość
Dlatego ja nie mam zamiaru wychodzić za mąż, tylko konkubinat zwany kocią łapą, w takich związkach jest owszem duże ryzyko rozpadu, zdrady itp...ale z drugiej strony strony bardziej o związek dbają bo z dnia na dzien można dać kopa w d :) Praktycznie wszystkie dziewczyny jakie znam ktore wyszly za mąz stały się mniej lub bardziej kurami domowymi i matkami polkami...one tego nie powiedzą wprost, wg nich ich związki są partnerskie i cudowne, ale obcy obserwator zobaczy kto tam rządzi tak naprawde a kto jest od gotowania i mycia kibla ;)

Gość gość
gość dziś Można być jeszcze na surowej diecie albo wegańskiej, której panicz nie ruszy ;) I dobrze, krzyż mu na drogę ;) Tak więc widzisz, że niegotowanie może nie mieć nic wspólnego z otyłością, a wręcz przeciwnie, ze zdrowym stylem życia.