Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna powiedziała że zrywamy bo nie mam czasu przez studia

Polecane posty

Gość gość

jestem na pierwszym roku medycyny i dziewczyna rozstała się ze mną bo mam za mało czasu dla niej. Ona chciałaby żebym codziennie ją czymś zaskakiwał, żebysmy chodzili wieczorami na romantyczne randki itd. to trochę męczące bo tak jakby nie zdawała sobie spraw z tego ile mam do zrobienia codziennie. Kocham ją ale myślicie że warto wrócić?

Gość gość
zajmij sie studiami mialam podobna sytuacje, chlopak mnie rzucil, bo duzo sie uczylam, studiowalam farmacje. po roku wrocil... powinienes sie skoncentrowac na nauce teraz, anie na dziewczynie

Gość gość
Nie warto. Ona nie dorosła do związku i nie myśli przyszłościowo.Prędzej czy później zostawiłaby cię. Kobieta z głową na karku która mocno kocha zrozumiałaby że nauka jest ważna żeby coś w życiu osiągnąć i lepiej zarabiać

Gość gość
To tylko wymówka, znalazła mocniejszą gałąź, jakiegoś tępego natestosteronowanego półgłówka, który umie się bić (bo kobiety mają opóźniony w ewolucji mózg i tkwią w jaskini), pewnie jest półanalfabetą, ale jest przystojny, męski i daje w mordę. Jak kobieta podaje ci wymówki, dla których zrywa to nigdy nie jest to prawdą. Pogódź się z tym, że to są myślące cipą idiotki, których mózg nie wyszedł z paleolitu, bo go nie używają, więc nadal wiedzie dla nich prym testosteron jawiący się w wyglądzie, siła i prymitywizm.

Gość gość
ciągle słyszałem pretensje że za rzadko sie widujemy i że to powoduje u niej ból że mnie nie widzi. Ja jak przyjeżdżałem to były pretensje że przyjechałem i znowu spędzamy czas u niej. Jak bywałem po 3h to było źle że już jadę bo widzisz nie masz dla mnie czasu. Obiecałem jej że będę przychodził na noc ale jak mam zajęcia do 20 to przecież nie dam rady potem się już u niej niczego nauczyć. W końcu powiedziałem że marudzi i niech znajdzie sobie kogoś innego. Właściwie to ja zerwałem.

Gość gość
jej rodzice sa pewnie bogaci a ona dostaje wszystko na co ma ochotę

Gość gość
15:34 Zastanów się przez chwilę i uruchom szare komórki. Powoduje u niej ból to, że cię nie widzi, więc rozwiązaniem jest zerwanie z tobą? Wtedy będzie widziała cię częściej? Mówię Ci, że pojawił się wysokoandrogenowy półgłówek, na którego bolca ona się już nadziewa.

Gość gość
to ja napisałem że zrywamy jak ona ciągle robi z tego problemy a ona ok i teraz jest cisza od dwóch tygodni.