Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela dowód że nie jesteś obeznany w świecie

Polecane posty

Gość gość

gosc od homocwela ty udowodniłeś ze to ty jesteś wieśniakiem Bo po twoich wpisach to widać I widać ze jestes głupi Bo dalej twierdzisz ze mieszkancy wsi to podchmieleni smierdzacy ludzie z gumiakami i widłami a tak nie jest własnie skoro tak twierdzisz to znaczy ze jestes mega głupią ciemnotą i jesteś mniej obeznany w swiecie niż niejeden mieszkaniec wsi głupku 🖐️

Gość gość
zrozum ja tak samo wygladam zachowuje sie oraz ubieram sie tak samo jak ludzie z miasta nie chodze w gumiakach z widłami nie przewalam gnoju w polu jezdzenie kupuje w marketach nie robie krowy nie doje nie wiem nawet jak wyglada dojarka ja od Chyba 10-lat krowy nie wiedziałem ani innych zwierzat Bo nikt w polkowskiem nie trzyma nigdy traktorem nie jezdziłem jestem tak samo obyty w swiecie jak ludzie z miasta a ty robisz ze mnie jakiegoś wieśniaka (wieśniak a mieszkaniec wsi to nie to samo) ty twoimi wpisami udowadniasz ze jestes wieśniakiem nie ja

Gość gość
Czemu nazywasz mnie wieśniakiem zrozum ze nie jestem wieśniakiem tylko mieszkancem wsi zrozum to o Co ci chodzi Co ty Masz do ludzi ze wsi??? Co zrozum to ze ty w mieście na ulicy nie odróznił byś osoby ze wsi od osoby z miasta bo ubierają sie i zachowują tak samo takich samych kosmetyków używaja oraz takich samych perfum są tak samo obeznani w świecie tak samo czesto dbają o higiene itd...