Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wstawiajcie zdjęcia w CV, rekrutację przeprowadzają kobiety i patrzą tylko n

Polecane posty

Gość gość

a wygląd. Potwierdzam to, byłem przy takim przeglądaniu CV i znam kobiety, które pracują w firmie rekrutacyjnej. Byłem też obecny z kolegą przy kwaterowaniu do akademika i trzeba było tam zostawić dowody osobiste (choć normalnie nie powinno się tego robić, to chcący się zakwaterować nie mieli wyboru, jak nie to wyp*dalać) i dwie dziewczyny od kwaterowania gapiły się tylko na zdjęcia z dowodów i komentowały kto jest przystojny, a kto ma jakie ubytki, ponieważ to kobiety są tą płcią, która o 40% BARDZIEJ patrzy na wygląd i ocenia wartość człowieka po wyglądzie przy jednoczesnym marginalizowaniu innych cech. Kobiety też zako@@@ą się tylko w wyglądzie, który im odpowiada i cechach fizycznych, a potem wmawiają sobie i innym, że zakochały się w osobowości. Faceci zako@@@ą się w jednym i drugim i mam na to rzetelne dowody.

Gość gość
a ja jestem prykładem kobiety, która kocha swojeog faceta mimo, że ten jest maminsynkiem

Gość gość
ja już wiem że jeśli w kadrach jest zazdrośnica i ona decyduje to na pewno mnie nie przyjmie za wygląd,to co potrafię nie będzie w ogóle ważne ,żebyście widzieli jak one na mnie patrzą,coś okropnego

Gość gość
15:36 czyli kochasz go za wygląd,a że maminsynek to nieważne