Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie chce loda

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio chciałam trochę wzbogacić nasze łóżkowe relacje z mężem i zaproponowałam mu loda. On odmówił, bo uważa, że to dla kobiety poniżające i też głupio mu ze względu na dzieci. Dość trafnie stwierdził, że często całuję nasze dzieci w policzki i czy nie czulibyśmy się z tą świadomością źle, co tymi ustami robiło się wcześniej. Mąż jest w łóżku świetny, ale jest raczej tradycjonalistą i nie lubi nowości. O mnie zawsze dba, umie cudownie pieścić moje piersi. Uprzedzę wasze domysły, mąż mnie nie zdradza. Jak myślicie, czy powinnam namawiać go na loda, czy odpuścić i po prostu powinniśmy wypróbować inne pozycje, bo zwykle używamy góra 4 pozycji? Czasem zmieniamy miejsce z sypialni na inne pomieszczenia w domu.

Gość gość
Dacie jakieś rady? Jak jeszcze można dbać o życie łóżkowe?

Gość gość
swingers party

Gość gość
jak można nie chcieć żeby żona obciągnęla. co za gość a Ty masz doświadczenie w robieniu loda?

Gość gość
Powiedz że mu zrobisz loda i tak ( spodoba mu się nie będziesz musiała pytać a on będzie muwił zròb mi loda

Gość gość
Zrób mu na śpiku z fujarki jesień średniowiecza to oszaleje ze szczęścia

Gość gość
Jak bys nie miala ochoty na lody (te prawdziwe, z mleka i cukuru) i ktos by ci je wpychal na sile do ust, to by ci sie podobalo? Maz nie chce, to nie chce. Mozesz powiedziec, ze z przyjemnoscia, itd., ale nic nia sile.

Gość gość
Mój też nie chce, Twierdzi, że mu moje zęby przeszkadzają. Ale raz jak się zawzięłam i mu zrobiłam (z finałem), to powiedział, że to najlepszy orgazm w jego zyciu... zrozum tu faceta :)

Gość gość
Kto szanuje...członka....w byle gębe nie pcha....bo zarazka...grasuje.....i pindla.....szkoda.....a po za tym żeby nie te zęby....dupa była by z gęby...

Gość gość
Co to jest jesień średniowiecza....też chcę......

Gość gość
Co chce?

Gość gość
widocznie ladacznico nie umiesz obciagac

Gość gość
Musisz go jakoś obezwładnić. Na przykład przywiązać albo przykuć kajdankami do łóżka, i wtedy mu opciągnij