Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość emilcia919191

ZNAJOMOŚĆ INTERNETOWA

Polecane posty

Gość emilcia919191

Cześć dziewczyny smile Piszę ponieważ...sama nie wiem co robić a chyba najlepiej doradzić się innych kobiet. Otóz....równe 4 miesiące temu poznałam na portalu randkowym mężczyznę, starszy ode mnie o 5 lat - 30 lat. Od pierwszych chwil pisania nawiązaliśmy świetny kontakt jak mało kiedy i z kim. Mijają dziś te 4 miesiące a wiec naszlo mniena przemyślenia . Mimo super kontaktu milych slowek typu : kotek, skarb itp to nie przenosi sie na zaden wyzszy poziom....ehh....my sie nie spotkalismy nawet. Meczylo mnie to bo on mi sie podoba i on pisze ze ja jemu tez i juz tam cos pisal ze o fajnie nawet by bylo pojechac na drugi rok na wakacje gdzies razem ale co z tego skoro on nie proponuje spotkania....nie mieszkamy od siebie ani daleko ani blisko bo 50 km. Kiedys nie wytrzymalam i napisalam mu ze jak ma ta znajomosc tak wygladac to zakonczmy to bo ja nie chce takiego ukladu ze popisujemy sobie tylko. Napisal ze chce sie spotkac ale uwaga....on autobusem nie bedzie jechac do mnie bo nie lubi!! a auto...pieniadze ma ale nie ma takiego jakie on chce....a prawda jest taka ze mi zaczelo na nim zalezec i gdyby tylko chcial to nawet tym glupim busem bym pojechala do niego. I dlatego chce sie was doradzic....czy warto to ciagnac?? czy widzicie w tym sens bo mi juz brak sil ....jest fajnie ale...juz zaczyna mnie to meczyc ze mi zalezy ja chce a on....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować