Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć życia!

Polecane posty

Gość gość

Ostatniego czasu mam mega doła. Odechciewa mi się życia. Nie dość że nie udało się z dzieckiem to wszystko idzie jak krew z nosa :( firma mimo że klientów i roboty masę ledwo co dychwi bo praktycznie nikt nie płaci i wszystko na zeszyt idzie to dodatkowy handel który miał być alternatywą tzw rezerwą padł totalnie. Praktycznie otrzymujemy się z jednej pensji i co z tego że zarobiłem jak formalnie tylko na kartce papieru. Przez to powstało sporo długów a dodatkowo pozyczylem 21 tyś zł rodzicom którzy max po miesiącu mieli oddać :( mija właśnie trzeci... w niedzielę była mega awantura i nawet nie zamierzam się do nich za to odzywać wykrxyczalem im wszystko co o nich myślę. Jestem totalnie w czarnej d***e. Odechciewa mi się wszystkiego. Chętnie bym ze sobą skończył bo jest to bez sensu. Jestem taki zdenerwowany że szok, serce mi pęka... ehh )(

Gość gość
Eh nie p*****l pajacu na damskim forum.

Gość gość
ja to mam dosyć tych wszystkich zakła.manych i obgadujacych ludzi na kazdym kroku.

Gość gość
18:42 zawse tak było i będzie ;)

Gość gość
A co Ty na zeszyt sprzedajesz? Pietruszke?

Gość gość
zawsze*

Gość gość
Wykonuje pewne usługi co wiąże się z tym że za towar muszę zapłacić i najczęściej z góry a potem wychodzą schody bo inni za te usługi nie płacą.

Gość gość
zmień model biznesowy - płatność conajmniej częściowa tj. czesc przed, część tuż po, a reszta na dość krótki czas. Nawet jakbyś miał troszkę zejść z cxeny

Gość Whitening
Nie wiem czym sie zajmujesz ale chyba większość branz ma problem z plynnoscią finansową. Ja mam mnóstwo pracy, chetnie zatrudnilabym dodatkowe osoby do pracy ale tez mam problemy z nieterminowymi płatnościami. To jest obecnie bardzo duzy problem przedsiębiorców. Gospodarka moglaby rozwijac sie duzo szybciej gdyby bylo w niej wiecej realnego pieniądza. Kazdy kazdemu cos jej winien tworzaą sie ogromne zatory finansowe. Tylko panstwa to nie intetesuje podatki, zus nikt nie pyta czy masz z czego zapłacić. A co do rodziców to współczuje, ale moze nie splacaja nie z braku dobrej woli ale tez nie mają jak w tej chwili Pozdrawiam i cokolwiek by sie nie działo warto myslec pozytywnie

Gość gość
Kazdy ma jakies problemy- życie