Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mogą o mnie myśleć faceci?

Polecane posty

Gość gość

Mam silny charakter, a zarazem jestem bardzo wrazliwa , intuicyjna.Do wszystkiego podchodzę z optymizmem. Podobno jestem inteligentna. Lubię rzadzic ale z umiarem. Jestem schludna, czysta. Mogę się podobać? Powiedzcie szczerze, co myslicie o takiej 20 latce :P

Gość gość
up :)

Gość gość
jak wyglądasz jak ta na fotce z Bielizną Caprice to masz u mnie szansę :)

Gość gość
Kobiety wrażliwe ale z silnym charakterem są zazwyczaj odbierane jako p******e. Tak bardzo będziesz się bała że ktoś Cię zrani ze obudujesz się pancerzem i będziesz sprawiała wrażenie niedostępnej lub zimnej. Jeśli do tego dodamy chęć rządzenia to STAROPANIENSTWO jak się patrzy.

Gość gość
Nic nie napisałaś o wyglądzie także póki co to nie istniejesz.

Gość gość
18.58 Napisz coś więcej. :) To tez trochę o mnie. Staropanieństwo mi nie grozi :) ale jest dużo prawdy w tym co piszesz Dokładnie taka jestem, zaciekawiłes mnie

Gość gość
A kim Ty jesteś zebym miala u Ciebie "szanse" :P Nie wyglądam najgorzej.Z twarzy jestem calkiem ladna, mam pelne usta. Jestem trochę opalona,mam ciemne włosy. Biust sredni, jestem calkiem szczupła,mam wciecie w talii.

Gość gość
Hm myślę ze ten etap mam już za soba.Nie boję się juz zranienia.Wręcz czasami sama się na nie wystawiam:P

Gość gość
A ja myślę że silny charakter imponuje.Ponadto są faceci,którzy muszą być krótko trzymani i z obserwacji wnioskuje, ze mężczyźni chcą takich kobiet i nigdy ich nie zostawiają.

Gość gość
Zacznijmy od tego co to znaczy silny charakter. Silny charakter to niepoddawanie się, tak? A zatem nawet jeśli zranilo Cię 1000 facetów do 1001 ppdchodzisz neutralnie. Silny charakter nie pozwoli aby 1000 idiotow pozbawilo Cię wiary w miłość czy szansy na szczęście. Słaby charakter spowoduje ze wolisz zrezygnować z miłości i szczęścia niż rozczarować się 1001 raz.

Gość gość
19:22 zastanów się jaki to typ facetów :).

Gość gość
Podam Ci przypadkowe opisy z neta odzwierciedlajace mnie : osoba o silnej osobowosci w pelni akceptuje siebie jaka jest. Nie obchodzi ja zdanie innych ludzi na temat jej osoby bo ta osoba doskonale wie kim jest i do czego dazy.Bywa czasami egoistyczna lecz w glebi serca bardzo kocha i jest oddana jej blizszym osobom. Osoby o silnej osobowosci sa odrebni i unikatowi.Maja wyznaczony cel w zyciu i silnie do niego daza nawet jesli to znaczyloby kilka wyzeczen. Maja pasje w zyciu i marzenia. Np. osoby ktore maja pasje do przedmiotow scislych doza do tego aby wiedziec wiecej i pomoc swiatu w leczeniu np .bardzo ciezkich chorob. Ludzie ci maja misje do wypelnienia , nie musisz byc lekarzem zeby miec np taka misje .. wystarczy ze masz jakies marzenia i ze krok po kroku je spelniasz. Kluczem do silnej osobowosci jest : asertywnosc , bronienie wlasnego zdania i opini znalezienie sobie misji do wypelnienia w zyciu niezwazanie na osoby ktore sa nieinteligetne i probaja nas pogrozyc n miec swoje zdanie i nie dac sobie w kasze dmuchac! x Ajumiko | 9 marca 2008 15:39:45 Silna osobowość nie musi oznaczać braku akceptacji dla czyichś poglądów. Człowiek silny wewnętrznie ma własne zasady, potrafi przewidywać, bronić swojego punktu widzenia, ale też zdaje sobie sprawę z tego, że sam nie naprawi świata, że są ludzie, którzy myślą inaczej, nie robi z tego tragedii. Zna swoje możliwości, stawia sobie poprzeczkę na miarę swoich umiejętności. Jest pewny siebie, akceptuje siebie takim jaki jest. Zdaje sobie sprawę z tego co dla niego i dla innych jest dobre. Nie poddaje się łatwo, ale też jest elastyczny. Potrafi godnie przyjąć krytykę i porażkę, które są dla niego motorem i motywacją do dalszej pracy nad sobą.

Gość gość
Strasznie głupi ten opis. Wynika z niego ze silna osobowość to zarozumiala osoba która broni swojego zdania ( a czy nie powinna się zastanowić że być może to ona jest w błędzie ) i coś tam o osobach nieintsligentnych (rozumiem ze każdy kto ma inne zdanie jeat nie inteligwntny)?

Gość gość
Chyba bardziej chodzi o to , ze taka osoba jest pewna siebie,inteligentna i wie czego chce i nikt tego nie zmieni, choć zdanie innych można brać pod uwagę ale nie jesteśmy latwi do manipulacji

Gość gość
Wiem xe dla relacji damsko meskich to porazka. Bedziesz miala ciezko. Przykład mój, faceta. Jak sie w****ie i krzyczę na swoją dziewczynę i ona się poplaczesz to od razu przestaje i zaczynam się zastanawiać że jestem złym człowiekiem ;). Silna lo ostatniego się nie poplacze a co za tym idzie ja nie przestanę i będę Wrzeszczal i w rzeszczal. A ona będzie to przeżywała mocniej niż ta placzaca bo jest w środku wrażliwa.

Gość gość
g ...prawda:) prędzej niesmiala zostanie stara panna niż taka silna

Gość gość
Jak ładnie wyglądasz . To jutro u mnie w chacie randka

Gość gość
Silna częściej będą rooooochac ale na stałą partnerkę nie będą chcieli. Nieśmiała nie będzie miała ani tego ani tego.

Gość gość
jakieś niedorozwoje się tutaj wypowiadaja;)silne imponuja silnym,ale czy się zwiaza? jeśli są na podobnym poziomie intelektualnym to tak

Gość Turkuć
Znałem 1 taką. Strasznie fajna osoba, ale nie po drodze nam było. Od czasu do czasu czytam jej bloga bo ma fajne spostrzeżenia na rożne tematy.

Gość gość
Podaj adres tez poczytam

Gość gość
po tym co opisałaś stanowisz wybuchową mieszankę która może zraić do ciebie niejednego samca - silna,niezalezna a jednocześnie wrażliwa? hmmmm czyli jakaś nie teges a od wariatek faceci się ewakuują w tempie kspresowym - no i ten wiek 20 lat - dojrzałość bezie u ciebie za jakieś 5 lat - obstawiam że o ile nie jesteś specjalnie brzydka i skomplikowana najdalej za rok jakiś koleś zmajstruje ci dziecko i zakończysz karierę.

Gość gość
21.37 A ja mam 28 lat, jestem dojrzała , mam stałego partnera i jestem atrakcyjna. Posiadam ww cechy charakteru, moja silna osobowość jest wyczuwalna "Znalazłam " druga połówkę i co ciekawe - jest On silniejszym charakterem a właśnie taki mi odpowiada :) Często powtarza że niejednego faceta ze swoim charakterkiem miałabym pod butem :D Mysle ze autorka z czasem nabierze dojrzałości życiowej, emocjonalnej i da sobie w życiu radę

Gość gość
Silna, niezależna i wrażliwa to IDEAŁ kobiety.

Gość gośćhjkffv
Wiesz jacy faceci będa sie ciebie bali?słabi gamoniowaci z zanizonym poczuciem własnej wartosci maminsynki i małointeligentni bo tacy boją sie kobiet mądrzejszych od nich....jesli jestes ładna do tego to bedziesz miała wzięcie..tak jak ktos napisał kobieta silna pewna siebie ale wrazliwa trzymajaca sie swoich zasad to ideał..takich pañ jest mało...nie dasz sobie w kasze dmuchac wiec facet ci nie podskoczy ale ze jestes tez wrazliwa to beda chcieli sie tobą opiekować..gorzej gdybys była silna i pozbawiona delikatnosci..taki typowy babochłop

Gość gość
Silna niezalezna i wrazliwa to wariatka?to zes gosciu pojechał grubo..wyczuwam ze jestes z tych cipowatych facetów bojących sie takich kobiet..kobieta powinna miec w sobie wrazliwosc i siłe zeby nie dac sobie wejsc na głowe

Gość gość
To wariatka, bo nie wejdzie w związek z wariatem oczekującym, by była słaba, zależna i niewrażliwa na krzywdę. Niedoczekanie.