Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wam dalo 500 plus

Polecane posty

Gość gość

Zastanwiam sie co Wam dalo 500+, na co wydałyście?

Gość gość
W tym miesiącu całość poszła na 1 plombę i 6 polakowanych zębów u moich dzieci. :O

Gość gość
Na cukierasy pewnie też! Lakowanie??? Pazury se polakieruj, a nie dzieciom zęby!!

Gość gość
Ceny poszly w gore i w szkolach wymagania wzrosly(wiecej skladek,wycieczki,imprezy).Praktycznie nie odczuwa sie ze to 500 jest.

Gość gość
To kolejna cegiełka do domowego budżetu. Nie liczę, na co ona pójdzie, bo i tak co miesiąc wydaję sporo na dzieci - a to zajęcia dodatkowe, a to buty, ubrania, książki itp.

Gość gość
zapisałam dzieci na angielski.

Gość gość
w tym miesiącu dołożyłam je do wyprawki dla noworodka oraz wydałam na część prezentów mikołajkowych i gwiazdkowych żeby w grudniu mozna było spokojnie dokupić resztę i zrobić piękne święta

Gość gość
Czyli 500 zł niewiele znaczy w waszych budżetach. To logiczne. A polską gospodarkę rozp...li. Podziękujcie PiSiorom za 500+. I za biedę, która nadchodzi.

Gość gość
w zeszłym miesiącu kupiłam dzieciom zimową wyprawkę, kurtki, buty, czapki, szaliki, rękawiczki, ciepłe spodnie, bluzy. w tym jeszcze 500+ przed nami (20-tego) i planuję mikołaja za nie uzbroić w prezenty

Gość gość
O ty KODowana ściero nic nie zmieniło a jaki ty budżet miałaś po POpaprańcach mam 31 lat i odkąd pamiętam ta dziura jest a ja wam powiem nie ma żadnej dziury oprócz yej u was w tych pustych łbach to jest propaganda i pretekst zeby z nas zdzierac i podnosić podatki widział z was kiedyś jakiś papier na to a wy cwoki wierzycie tej zakłamanej chalastrze we wszystko co wam mowia lykacie jak pelikany media też łżą

Gość gość
gość dziś > spróbuj się wypowiedzieć jeszcze raz. Tylko jakoś tak bardziej zrozumiale. Proszę.

Gość gość
Robię magisterkę.

Gość gość
Za pieniądze dziecka?

Gość gość
Pewnie jakiś marketing albo inna socjologia. To tylko po raz kolejny potwierdza - 500+ to pieniądze wyrzucone w błoto. I zrujnują polską gospodarkę. Zabierając przedsiębiorczym, a dając ... nikomu.

Gość gość
odkładam dzieciom po 250 zł , jest ich dwoje 13 i 6 lat.

Gość gość
Niedlugo przez to 500 plus bedzie druga Argentyna

Gość gość
mi i mojej rodzinie wreszcie dało godne życie bo nie mam w końcu na syk tylko mi jeszcze zostaje koCham PIS

Gość gość
To jest program rodzina 500+a nie dziecko 500+ wiec matka się kształci za to i ok. Gorzej jak by przepiła. Mi dały te pieniądze oszczędności dla dzieci j ciesze się ze są. Czy w naszym Państwie byłoby lepiej gdyby nie ten program ? Oj obawiam się że nie..

Gość gość
na konto oszczędnościowe :)