Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę siebie za to co zrobiłam swojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość gość

Proszę, zanim coś napiszecie wierzcie mi, że teraz strasznie tego żałuję i wstydzę się tego. Nie wiem co robić jestem w rozsypce. To wszystko zniszczyło mi życie. Teraz jestem na 2 roku studiów, ale gdy szłam na 1 rok brakowało mi na życie. Rodzice dawali mi tyle, że wystarczyło na akademik i prawie nic na jedzenie nie zostawało. Pochodzę z biednej rodziny. Chciałam jakoś dorobić, ale mój czas był mocno ograniczony, gdyż studiuję trudny kierunek, mam sporo zajęć i sama też muszę się dużo uczyć by nie wylecieć. Od kilku koleżanek z roku dowiedziałam się co robią by zarobić. One znalazły sobie sponsorów. Początkowo myślałam, że to straszne, ale gdy zaczęło brakować pieniędzy na wszystko poprosiłam koleżankę, by mnie w to wkręciła. Dała mi numery do 2 facetów. Początkowo było to dla mnie obrzydliwe, ale potrzebowałam pieniędzy. Po pół roku miałam już 3 stałych sponsorów. Poznałam też wtedy wspaniałego chłopaka na uczelni. Zagadał do mnie. Zaprosił do kawiarni i tak zaczęliśmy się spotykać. Naprawdę mój ideał. Kochający, miły, szczery, inteligentny. On również nie pochodził z bogatej rodziny, ale był trochę bogatszej ode mnie. Jakoś wiązał koniec z końcem. Byliśmy świetną parą. Wiedziałam, że kiedyś chcę z nim wziąć ślub, ale równocześnie nie potrafiłam powiedzieć mu prawdy, co robię by zdobyć pieniądze. Chłopak pytał mnie często, dlaczego nie odbieram, dlaczego dziś nie mogę się spotkać. Okłamywałam go, by się nie dowiedział o sponsorach. Jednak na jednym spotkaniu ze sponsorem wszystko poszło nie tak jak miało być. Gość przyszedł z kajdankami i opaską na oczy. Mówiłam, że to wbrew zasadom, on nie chciał słuchać. Siłą przykuł mnie do łóżka, założył opaskę, potem zgwałcił analnie. Ja płakałam, wrzeszczałam, szarpałam się. Nic nie pomogło. Gdy skończył, rozkuł mnie, ja zapłakana szybko go wywaliłam. Nie chciało mi się już żyć. Wiedziałam, gdzie ten drań mieszka i gdy się ogarnęłam przyszłam do jego mieszkania i wszystko powiedziałam jego żonie. Gdy ten drań się potem o tym dowiedział chciał się na mnie zemścić i jakoś dowiedział się gdzie mieszka mój chłopak. Powiedział mu wszystko, że daję d**y za pieniądze, że mam kilku sponsorów, że jest tak od dawna, ukrywam to. Pokazał mu też na dowód moje ogłoszenie w internecie i wymieniane ze sponsorem smsy. Dowiedziałam się o tym wszystkim na spotkaniu, bo tego samego dnia chłopak chciał się pinie spotkać. Zerwał ze mną. Powiedział, że się mną brzydzi i że nie chce mnie znać. Powiedział, że nikt w życiu go tak nie oszukiwał jak ja. On jest moją największą miłością, to z nim chciałam mieć dzieci. Teraz nie mogę się pozbierać. Chłopak nie odbiera telefonów, poszłam do niego, ale nie chciał mnie widzieć. Chciałabym to wszystko naprawić, cofnąć czas. To z tym chłopakiem chciałam spędzić resztę życia. Wszystko zepsułam na własne życzenie! Nie wiem jak mam przepraszać chłopaka. Zniszczyłam swoje i jego życie! Co ja mam teraz robić? On nie chce mnie znać.

Gość gość
P*****l się

Gość gość
Jesteś zwykła d***** nie umiejaca uczciwie zarobić na życie , jak bym był twoim chłopakiem naplulbym Tobie w twarz!

Gość gość
Właśnie dlatego nigdy nie będę z dziewczyną która studiuję. Byłe było im wygodniej, nie liczą się z drugim człowiekiem, kocha kogoś, lecz dla kasy zrobi wszystko ;)

Gość gość
Chyba musisz znaleźć faceta, któremu to nie będzie przeszkadzać. Nie martw się, jest takich trochę. Szczerość jest najważniejsza.

Gość gość
Powiedz mu, dlaczego tak zrobiłaś i powiedz, że już więcej tak nie zrobisz ze wzgl na niego.

Gość gość
Twoj sponsor zrobil ci to samo co ty jemu.rozbilas jego zwiazek to on rozbil twoj.trzeba bylo to przewidziec.

Gość gość
Niespojne prowo. Kontakty dostalas od koleżanki a potem piszesz o ogłoszeniu w necie. Nudzisz się chyba

Gość gość
Jak śpiewał kiedyś klasyk "fantazja fantazja bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawić aby bawić się na całego "

Gość gość
A po co coś komuś robić gdy ty nie chcesz abyś ty tak miał/a A po co dokuczać ktoś ci też będzie tak robił i dokuczał ☆ ♡ 2%2%

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia ;)