Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze dzieci są też tak bardzo do was przywiazane czy raczej im wszystko jed

Polecane posty

Gość gość

Kto się z nimi bawi? Mój syn 3 lata ciągle tylko mama i mama. Mama kapie kładzie spać, karmi . Jak idę do pracy nie jest szczęśliwy..raczej plac ze. Jest bardzo wrażliwy nawet w przedszkolu panie mówiły. Owszem zostanie Z kimś tam..ale bez entuzjazmu..

Gość gość
Tak jest przywiązany do mnie. Też ma 3 lata. Ostatnio nawet z babcią nie chciał zostać jak jechałam do dentysty.

Gość gość
moj syn ma 4 latka, ale niemal od urodzenia go przyzwyczajalam ze z kims zostaje i ze sa jeszcze inne osoby w jego zyciu nie tylko mama,wiec chetnie zostaje z babcia, tata, bez probleu zostanie z ciocia, czy w bawilandii, z przedszkolem byl maly problem ale ze wzgledu na zasady tam panujace na poczatku nie potrafil sie dostosowac, ale teraz juz jest ok. Ogolnie chcetnie zostaje i nie jest taka mamusiowym rzepem.

Gość Jedynaczka1
Obecnie jestem na urlopie wychowawczym i dziwne nie jest że dzieci sa związane ze mną.Jednak gdy mąż wraca z pracy starsza córeczka biegnie radośnie do taty.Mąż nawet nie może swobodnie umyć rąk:D

Gość gość
Mogą sie bawić nawet pol dnia i nas nie widzieć ale jak sie przewrócą czy coś doprowadzi ich do płaczu to mama lub tata musi byc... maja 10 miesięcy.