Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaba

Troche trudno sie pogodzic z tym ze juz do konca zycia bede sama

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja też chętnie kogoś poznam. Panna, 40 plus, xxxxxxx Napisz coś więcej. Co poszło nie tak że jesteś sama? . co się nie ułożyło.

Gość zwykłygość
Trochę trudno się pogodzić, fakt. Ale można.Choć ja bym porównał to do tego że coś w człowieku umiera, jakaś ważna w życiu potrzeba, pewna wiara, nie wiem spontaniczność radość życia. Człowiek chowa się w swoich rytuałach, przyzwyczajeniach drobnych dziwactwach, tworzy azyl w którym jest bezpieczny(nie mylić z całkowitym izolowaniem si ę od ludzi).

Gość gość
o zesz k***a mac po porstu jest nieciekawa z wygladu i do tego nudna w rozmowie wiec nikt jej do tej pory nie zechcial i juz nie zechce ona tu pieprzy że by chciala takie kobiety w tym wieku bez paetnera nie chca byc z kims , im sie wydaje ze chca ale w realu nie chca, pogadaj z nia to zobaczysz ze nic nie robi w kierunku zeby z kims byc, zaczniesz gadke to zobaczysz jakie nudy z nia gadac, bedzie odpowiadac zdawkowo , nie bedzie ciagnela rozmowy , bo jej sie ona wyda nudna i nie bedzie jej sie chcialo gadac one sie nie nadaja nie ma w nich grama energi ktora moze kogos przyciagnac kurna ludzie czego nie rozumiecie to proste jak 2x2 jest stara panna bo nikogo nie chciala i nikt jej nie chcial

Gość gość
To nie prawda

Gość gość
I z chłopami jest to samo, dziwaki

Gość gość
Rzeszowianka ktos napisal Kobiety klamstwo maja w genach,ja powiem jestem szczera az do bolu...............

Gość gość
gość-dziś - to ja- "stara panna". Powiem Ci kolego, że Twój ordynarny sposób wypowiadania się już świadczy o Tobie. Nie będę tego komentować, bo nie warto. gość dziś 21.17- nie da się tego tak w kilku zdaniach czy słowach opisać. Najtrafniej określił to Pan "zwykły gość" 20.52 (końcówka wypowiedzi). P.S. Mam od roku "wirtualnego" faceta, ale on zamknął się już w swoim "starokawalerskim świecie" i raczej poza przyjaźnią (wspaniałą zresztą!) nic między nami się nie wydarzy, mimo, że ja bardzo bym chciała. zwykłygość dziś -"Człowiek chowa się w swoich rytuałach, przyzwyczajeniach drobnych dziwactwach, tworzy azyl w którym jest bezpieczny(nie mylić z całkowitym izolowaniem się od ludzi)". XXX Ja staram się tego nie robić, nie mieć "swoich rytuałów", nie być egoistką- po prostu wciąż jestem OTWARTA, że jeszcze coś się w moim życiu wydarzy. Wszystkim, którzy odpowiedzieli na moje wpisy dziękuję i życzę dobrej nocy- jutro trzeba iść do pracy. Pozdrawiam. "Stara Panna".

Gość gość
Rzeszowianka? To rzut beretem ode mnie.Trochę kusisz. Kurczaczek!!!!

Gość gość
Droga Autorko,życie jest pełen niespodzianek, wierzę, że spotkasz miłego, ciepłego mężczyznę. Może (już ) nie wierzysz, ja jednak wierzę, dla Ciebie. Pozdrawiam.

Gość gość
gość wczoraj -"Droga Autorko,życie jest pełen niespodzianek, wierzę, że spotkasz miłego, ciepłego mężczyznę. Może (już ) nie wierzysz, ja jednak wierzę, dla Ciebie. Pozdrawiam." x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x Pobożne życzenia- ech!

Gość gość
Poboźne życzenia....skoro tak uważasz:) Czas okaźe, życie koryguje, Autorko. Ja w to wierzę.

Gość gość
gość-dziś - dużo już czasu upłynęło i co znajomość to kolejny "niewypał". Ostatni facet- problemy psychiczne (przyznał się po dłuższym czasie, choć podejrzewałam, że z nim coś "nie halo"). Ja wciąż przyciągam "niewłaściwych" i w tym chyba mój problem. Nie jestem Autorką ale PROBLEM MAM TEN SAM: zostanę już sama do końca życia ale nie mogę się z tym pogodzić- nie ten "charakter". Pozdrawiam. P.S. Powyżej np 18.52- to moje wypowiedzi, nie wiem gdzie podziała się Autorka ale mam nadzieję, że tu wróci.

Gość gość
W jakim wieku jesteś skarbie.

Gość gość
gość dziś -"W jakim wieku jesteś skarbie." XXX W SŁUSZNYM wieku. Może Ty się zaprezentuj pierwszy (bo kobiet o wiek pytać nie wypada) a ja ocenię czy możemy dalej rozmawiać. Pozdrawiam, choć nie wiem czy to nowy wpis czy kolejna wypowiedź kogoś, kto tu już pisał powyżej ( jeśli tak- podaj godzinę ).

Gość beaba
To ja, autorka. Tzn kazdy moze sie za mnie podszyc, bo nie zrobilam nicku na niebieski, ale trudno. Dzis zobaczylam, ze temat wyplynal do gory. Owszem przykro sie czyta, ze jestesmy juz stare i sie nie nadajemy, ale moze to prawda? W koncu tylu ludziom sie udaje szybko kogos znalezc na wiele lat lub cale zycie. Ale ja juz nie wejde w zwiazek "na sprobowanie", "bez przekonania", "a moze jakos to bedzie".Przezylam jedna milosc, a ostatnio jeden facet mnie olal i tyle w temacie. Nie latam po klubach i po sympatii.pl, czuje, ze juz zostane sama. Co do wygladu, to na pewno nie jestem taka rasowa zrobiona Barbie, no i jestem niska. Obcy czasami zaczepiaja, ale to jak kazda kobiete.

Gość gość
polecam tradycyjne biuro matrymonialne.

Gość gość
Mi też trudno się z tym pogodzić i jakie jest wyjście skoro wyjścia nie widać.

Gość gość
Najgorzej kiedy ludzie z otoczenia kaza szukac polowki przez internet jako ostatnia deska ratunku, i tylko smutno kiwaja glowami, ze nam nie wyszlo :( ja juz nie daje rady..

Gość gość
A ktoś ty?

Gość gość
Ja też nie daje rady.

Gość gość
Ciekawe co u autorki?

Gość beaba
U mnie nic nadzwyczajnego, dalej sama ;) jak wybryk natury ;)

Gość gość
Masz 32 lata i nie da rady nikogo znalezć? EE!! Bardzoś szpetna, czy cuś?

Gość beaba
Wlasciwie szpetna nie, nawet slysze komplementy od panow innych niz dziadek i brat. Ale co z tego, na ulicy sie ludzi nie poznaje, znajomych mam malo i wszyscy mezczyzni sa po 30stce zajeci. I to tyle. A zal zmarnowanego zycia pozostaje.

Gość gość
Toś ty z tego Żeszofa? Nie występują tam wolni osobnicy płci męskiej? Wyginęli nieboracy jako dinozaurowie dawnymi laty?

Gość gość
na seks mozna znalezc duzo chetnych.

Gość gość
poszukaj na czatach

Gość gość
nie wszyscy po 30 sa zajeci.