Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny odchudzamy się!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny i chłopaki czas zacząć dietę od jutra :-) Ja jutro zaczynam i mam nadzieję że ktoś się przyłączy do mnie.Moja waga startowa będzie widoczna jutro rano na czczo będę sprawdzać wagę.Czekam ba was

Gość Renia84
To znaczy od dzisiaj:-)

Gość gość
Ja nie musze, waga ok, ale ćwiczę żeby mieć ładniejsze ciało.

Gość gość
ja musze schudnąć ze 120kg :/ bo się zapasłam przez te 10lat

Gość gość
No cos ty, przy jakim wzroście?

Gość gość
172 :/

Gość gość
Ja ważę 75,5 kg więc zaczynam chciała bym ważyć 55kg więc daleka droga do pokonania - 20 kg wiem że jestem w stanie tyle schudnąć ponieważ rok temu schudłam 26 ale później była ciąża i znów to samo powtórka z rozrywki. Ktoś się przyłączył?

Gość Renia84
Co jest z tą kafeteria już się zacina to ja pisałam o 75 kg ale już mnie wkurza to forum

Gość Renia84
Hop hop

Gość gość
Wszyscy śpią

Gość Lovelygirl25
wez spierrrdalaj! odchudzanie to glupota. trzeba sie zdrowo odzywiac caly czas a nie chudnac i tyc naprzemian i jeszcze zaslaniac sie ciaza. ciaza to nie powod,zeby zrec jak prosie.

Gość gość
NIE ODCHUDZAMY SIĘ!!! Jakby ktoś nie zauważył to w cenie są teraz dziewczyny o zdecydowanie bardziej kobiecych kształtach niż druciaki z pajęczymi nóżkami. Kobiety same wymyśliły sobie wagę i rozmiar oraz to że ciało ma być wysportowane i wyćwiczone najlepiej z kaloryferem na brzuchu. Gladiatorki. Tymczasem męskie pojęcie o kobietach jest zupełnie inne. Gdyby chcieli coś równie twardego jak oni sami obracać w łóżku to wystarczyłaby deska. Oni pragną kobiety miękkiej, ciepłej i takiej do której można się z radością przytulić, to szczyt ich pragnień. Pełnokrwista kobieta nie wygląda jak terminator Chodakowska, która zresztą nie jest produktem naturalnym.

Gość gość
kazdemu wedlug upodoban, nie ma co uogolniac ze mezczyzni preferuja tluszcz zamiast zdrowej wysportowanej umiesnionej sylwetki i napietej skory, podobnie z kobietami- jedne obrzydza wypukly brzuch faceta inne sa zachwycone

Gość gość
ja chętnie dołączę, od jutra zaczynam przygodę z dietą kefirową :) ale wdrażanie do niej mogę zacząć od dzisiaj :)

Gość gość
Co by nie powiedziec meżczyźni jednak preferują tłuszcz co widać po nich bardzo wyraźnie, kochają jajecznice na boczku, wszelkiego rodzaju kiełbasy i kaszanki z grilla, na obiad tylko by jedli tłuste kurze udka i pieczone golonki, widział ktoś żeby meżczyna pił piwo i zagryzał zdrowym zielonym szczypiorkiem? Codziennie rano widzę uprawiających jogging, biega 7 chudych dziewczyn w wieku do 25 lat i jeden staruszek koło 70tki, w weekend pojawia się dodatkowo jeden facet koło 30tki z zaczątkiem mięśnia piwnego. Obsesji na punkcie wysportowanej sylwetki i pseudozdrowego żywienia dostały wyłącznie kobiety. Mężczyźni zachowali za to zdrowy rozsądek.

Gość agawa8787
Witam,chetnie sie przyłączę,mam nadzieje że nie wymięknę.Nie mam wagi,myślę że ważę teraz jakieś 68 kg,wzrostu 170.Zapasłam się ,bo jeszcze rok temu było 60 kg,a teraz nie wejdę w spodnie które wtedy były na mnie za luzne:/Strasznie chciałabym schudnąć do sylwestra i zaskoczyc chłopaka,który tez mi robi delikatne uwagi ze mi sie przytyło:/

Gość f233
Ja moje odchudzanie zakończę przed świętami odchudzam się już 3 miesiące zrzuciłam 15kg ostatnie 5 przede mną! Dieta 1200kcal do tego dużo ruchu ja biegam i chodzę na aqa aerobik do tego suplementacje African Mango http://szczupla-kobieta.pl i efekty naprawdę super!

Gość Ewelinka W
Dorzuciłam spalacz niedawno, Thermo Speed i dużo szybcie gubię wagę. Polecam przetestować :)

Gość Gosia 29
Ja trochę waham się, czy kupować suplementy na odchudzanie. Raz się naciełam i wyrzuciłam pieniądze w błoto - na calominal, który kompletnie nic mi nie dał.

Gość gość
Jeśli chodzi o aktywność fizyczną, to u mnie najlepiej sprawdza sie bieganie. Po pierwsze oczywiście też dlatego że gubi się kilogramy, ale po prostu bardzo to lubię. A trzeba biegać z głową, dlatego zasięgam różnych porad na blogach tematycznych, na przykład na tym: http://wybieganie.pl/

Gość gość
African Mango to jedno z najnowszych odkryć na rynku preparatów wspomagających odchudzanie. Produkt zawiera wyciąg z afrykańskiego mango, którego właściwości odchudzające przewyższają skuteczność popularnego wyciągu z jagody Acai. Produkt szturmem zdobył rynek amerykański, a od niedawna jest również dostępny w Polsce, gdzie wróżymy mu świetlaną przyszłość. http://nplink.net/89ge0cUR