Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerażające ile matek nie dba o życie dzieci i daje im do zabawy Gang świeżakó

Polecane posty

Gość gość

Te maskotki z biedronki...w których znajduja się ponoć alergeny mogące zabić wasze dzieci. Ja zutylizowałam te świeżaki. Wam radze to samo. Ponoc biedronka je też przyjmuje z powrotem.

Gość gość
to świetnie , że je zniszczyłas . Sibie tez powinnas bo smród robisz ciagle tymi samymi tematami niezgodnymi z prawdą . Z lidla jestes ?

Gość gość
No nie wiem, mam dwóch alergików w domu i trzy swiezaki. Żadnej reakcji alergiczne nie było

Gość gość
Autorko...ponoć powiadasz :D mózg sobie zutylizuj.

Gość gość
To czemu jesz? Kupa chemii i innych swinstw uważaj bo umzesz A w chińskich zabawkach to wszystko jest ok? A plastikowe barbie też do śmieci? Takie głupoty o swiezakach że trujące to chyba jakaś desperatka mogła wymyślić A w biedronce brak swiezakow bo nie spodziewali się takiego zainteresowania zresztą naklejki są do 20 więc może już nie będzie a nie ze wycofali bo alergeny paranoja

Gość gość
Ja bym nie chciała ryzykować konania mego dziecka w męczarniach...patrzenia się na niego jak gaśnie w moich oczach przez jedna przytulankę...

Gość gość
Zmień płytę i przestań bredzić o konaniu w męczarniach :D :D non stop to samo na wszystkich tematach o świeżakach.

Gość gość
Możesz być pewna, że gdyby jakies dziecko skonało w męczarniach po kontakcie ze świeżakami, to zrobiłaby sie afera na pół Polski. Póki co to tylko jedna wariatka w kółko pisze jedno i to samo.

Gość gość
Niezle masz nasrane w kaczanie... Moze to ta idiotka od chodzenia do ginekologa z mezem?! Zmienilas temat?

Gość gość
to nie jest jakaś wariatka w moim domu wszyscy kaszlali i smarkali przez świeżaki od kiedy przyniosłam je do domu zaczęły się problemy mąż stracił pracea dzieci zachorowały miałam też 2 silne zdrowe koty obydwa umarły miałam wrażenie jakby w ostatnich sekundach życia mówiły "wyrzuć świeżaki" błagam was pomyślcie o swoich dzieciach które nie świadome alergenów i jakiś poza ludzkich mocy będą tulić zabawke

Gość gość
Hehehe, dopadla was Klatwa Swiezakow :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D