Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ileż moich córek i synów jest na krawędzi śmierci i zagubienia wiary Maryja

Polecane posty

Gość gość

płaczę i mówi , że świat obecny jest tak obłożony ateizmem jak ziemia wodami potopu za czasów Noego .

Gość gość
Najświętsza Maryja przemawia do serc : " ... Jestem blisko was , którzy się do mnie modlicie . Osłaniam was moją miłością wasze istnienie . W was jestem , w was którzy jesteście w nadziei Mego Syna Jezusa. Jestem matką potężnego Boga Jezusa , który was wszystkich chciałby uratować . A ja jestem waszą Matką miłości w waszej białej miłości . Wasza Mama z Raju jestem w każdym w was , was którzy się modlicie . Ja , wasza Mama z nieba kocham was ... " . (124 - 28 maj 2001 r ).

Gość gość
Najświętsza Niepokalana Maria mówi , że jej miłość do nas i jej pomoc wszystko przezwycięży ale o tę pomoc i miłość trzeba głośno prosić , gdyż sama bez naszej zgody nie może zwyciężać w naszym życiu ..

Gość gość
zdajesz sobie sprawę, że grzeszysz ciężko przeciwko pierwszemu, najważniejszemu, przykazaniu?

Gość gość
autorka tego postu nie użyła tu słów Matka Boża ani Matka Boska więc twój zarzut jest niesłuszny . Katolicy o ile wiem nie uważają Najświętszej Maryi za Boga ale za osobę , która jest blisko Boga . Matkę Jezusa , która podobnie jak na weselu w Kanie , prosi Boga o nasze ważne sprawy , podobnie jak święci : Henoch i Eliasz .

Gość odnaleziona na Schio

dzięki autorko !

Gość gość

czy belzebub penetrował twoją kiszkę stolcową rozgrzanym prąciem ?