Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stylmodowy

dom vs mieszkanie ?

Polecane posty

Pomóżcie mi, nie wiem co mam z partnerem zrobić..Co sądzicie, lepiej kupić dom, czy mieszkanie ?

Gość gośćAnia27lat
Mieszkania zwykle ciasne ja nie lubie ale domek z podworkiem kawka na tarasie kotek przyjdzie piesek zaszczeka dom to dom dla mnie najlepszy ale to zależy kto co lubi musicie pomyśleć o tym sami

Gość gość
Mam porównanie i powiem tak, lubię mieszkać w mieście w bloku mam wszystko w okolicy. Zima mi nie straszna - zawsze ciepło. Ale lata nie wyobrażam sobie w blokach, żywcem bym sie udusila i w tym okresie mieszkamy na wsi :) za to zima a nawet jesienią jest mi tam źle. Ale podjęliśmy decyzję budowy domu nr 2 :) i będziemy mieszkać tam całorocznie :)

Gość Dendron
A ten dom to chcecie budować czy kupić? Moim zdaniem zdecydowanie wygodniejszy i przyjemniejszy i w ogóle lepszy jest dom, ale jest jedno ale. Według mojej wiedzy dom będzie zdecydowanie droższy niż mieszkanie. Zwłaszcza, że trzeba jeszcze kupić działkę. Zobacz sobie w ogłoszeniach nieruchomości i porównaj, jakie są różnice w cenach http://homla.pl/ Może ja się mylę, ale moim zdaniem, wiele zależy od tego, ile kasy możesz wydać.

Gość gość
Polskie Konsorcjum Nieruchomości Profesjonalne doradztwo inwestycyjne, ciekawe artykuły, opinie, porady. Zapraszamy ! www.pkn.org.pl