Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczurek mi umarl..

Polecane posty

Gość gość

wiem,ze to tylko szczur,ale ja go bardzo kochalam :(

Gość gość
Buuu...też to przechodziłam i płakałam okropnie😭trzymaj się

Gość gość
Nie, to nie "tylko szczur", to był Twój kochany przyjaciel :( Przyjmij wyrazy współczucia, naprawdę wiem, co czujesz bo też kocham zwierzaki i umierały :(

Gość gość
Napisalam "tylko szczur",bo niektore osoby nie rozumieja,jak mozna tak rozpaczac za gryzoniem.Ale tak jak napisalas,to byl moj prawdziwy przyjaciel,niesamowicie madry i kochany.Dziekuje za mile slowa.

Gość gość
Po nim zostala taka pustka :( Juz nie chce nawet zadnego zwierzatka zeby ta pustke wypelnic,bo nie chce znowu przez to przechodzic.Znowu rycze :(

Gość gość
Mnie niedawno odszedł kanarek, rozumiem co czujesz... :( co do tego, że nie chcesz olejnego zwierzaka z powodu przeżywania jego śmierci - a co powiesz na dużą papuge, np are, zako, kakadu? One żyją po 60-70 lat, pewna ara ma ponoć 120 lat :) wbrew pozorom papugi jeśli są dobrze ułożone nie są zazdrosne ani.agresywne, a krzyki zastępują słowami. Są bardzo inteligentne i towarzyskie. Kakadu to najlepsze przytulanki wśród papug, nigdy nie mają dość tulenia i zabawy, wiem po swojej :) mam ją od 2 tygodni i baaaardzo polecam ;)

Gość SlowianskaLala
R.I.P

Gość gość
tylko szczur tak się składa, że jest inteligentniejszy jako gatunek niz połowa wszarzy ludzi, jak się nie zgadzasz, to zycia nie znasz

Gość gość
był we mnie zakochany , wchodził mi zawsze pod spódnice i mnie pieścił

Gość gość
gość dziś był we mnie zakochany , wchodził mi zawsze pod spódnice i mnie pieścił x Nie uwazasz,ze podszywanie sie jest nie na miejscu ?Odpusc sobie.