Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwe, że to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

TAK, OWSZEM BYŁAM JUŻ Z TYM TEMATEM TUTAJ NA FORUM. Otóż mija 38 dni od zbliżenia z moim chłopakiem... nie było stosunku (nigdy nie współżyłam), wytrysku tylko dotykałam członka mojego partnera, był wilgotny, a następnie boje się, że mogłam przenieść plemniki na swojej ręce kiedy korzystałam z toalety. Mogły to być moje dni płodne lub okolice nich. Oczywiście dotykałam w między czasie jakiś tam przedmiotów i no nie było wytrysku, tylko ten wilgotny członek. Zrobiłam 7 (!) testów z porannego moczu - wszystkie negatywne. 10, 14, 16, 19, 21 i 28,30, 34 i 37 dni po tym zbliżeniu.Po tym zdarzeniu dostałam w terminie miesiączki/krwawienia (różniło się od moich zwyczajnych okresów, dlatego bardzo się zaniepokoiłam... dwa dni dosyć obfite, dwa bardzo skąpe i trwała tylko 4 dni, a zazwyczaj 5). Jeden test był robiony przed "okresem", reszta już po. Naczytałam się niestety o jakimś krwawieniu implantacyjnym i mam mętlik w głowie. Jednak skoro po tym krwawieniu/miesiączce wszystkie testy wychodzą negatywnie, wie to był okres i ogółem mogę wykluczyć ciąże? Jeśli w ogóle mogłam ją brać pod uwagę w takiej sytuacji? Czy w takiej sytuacji ogółem są jakieś możliwości na ciąże . Zawsze okres przychodził gdzieś tak w 22/23 dni cyklu, teraz już jest 28, a okresu brak, w dodatku boli mnie dziwnie podbrzusze, może nie, ze boli, ale tak jakbym czula raz coś po prawej stronie, po lewej, z pochwy czasami wydziela się wydzielina, coś al'a biała. Co mam robić? Robiła wczoraj test, czyli już 38 (!) dni od tego zajścia i negatywny, czy może to być przez stres? Nie wiem co mam robić.

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Po prostu, bo chłopak nie skończyl w tobie. To raz, a po drugie ja też tak miałam że okres miałam zawsze niby 4 dni, a teraz trwa 5. I to jest normalne. Przestań sobie wkrecac ciążę bo w niej nie jesteś.

Gość gość
A po co pytasz kolejny raz? Tym razem komukolwiek uwierzysz? Idź na beta hcg albo do ginekologa i tyle w temacie. Nie widzę sensu w pisaniu po raz któryś tego samego!