Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość histeryczkaaaaaaaa

Bóle jak podczas okresu lecz bez krwawienia

Polecane posty

Gość histeryczkaaaaaaaa

Witam!! Przejdę od razu do sedna sprawy. Właśnie skończyłam drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych i powinnam dostać okres, ale jego nie widać, a bóle są (chwilowe skurcze macicy i ból przy wydalaniu kału - typowe jakie mam podczas okresu). Wiem, że podczas brania tabletek okres jest wymuszany i może go być niewielka ilość, ale jego nie widać. Pudełko skończyłam w piątek, a do dzisiaj (środa) nie mam okresu. Ginekolog mówił, że może mi wypaść trochę później, ale poprzednio w środę już krwawiłam. Z chłopakiem kochałam się 3 tygodnie temu podczas brania tabletek i z prezerwatywą. Dodam jeszcze, że posiadam jajniki policystyczne. Czy powinnam się specjalnie obawiać, czy z cierpliwością czekać na okres?

Gość gość
Nie masz co się obawiać czasami bywa tak że @ nie przyjdzie a Ty zaczniesz 2 opakowanie lub na koniec tej przerwy 7 dniowej dostaniesz. Idź do ginekologa i poproś o zrobienie USG kontrolnie by sprawdzić czy wszystko ok jest tam.Jesli bierzesz regularnie tabletki antykoncepcyjne nie musicie zabezpieczać się prezerwatywą bo nie po to je bierzesz by katować się gumkami ;-) Ja tabletki brałam tyle lat i gumek nigdy nie uzywalusmy.