Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sophieee

Problem z koleżanką

Polecane posty

Gość sophieee

Z moją bliska koleżanka znam sie juz od bardzo dawna... jestesmy dosc zżyte ze sobą. Jakis czas temu urodziłam dziecko, koleżanka bardzo chciała je jak najszybciej zobaczyć wiec z mężem zorganizowalismy spotkanie popołudniem. Przygotowalismy nawet kolacje co przy malutkim dziecku jest nie lada wyczynem i raczej wiekszosc gosci w tym okresie przyjmowalismy ciastem i kawa. Kolezanka przyszla z mężem i wreczyla mi plastikową grzechotke, bez żadnego opakowania... powiem Wam ze bylam w szoku... nie spodziewalam sie jakis drogich prezentow ale wszyscy moi goscie zachowali sie super i kupili naprawde przydatne rzeczy i nie zapomnieli nawet o kwiatach czy upominku dla swiezo upieczonej mamy. Zrobilo mi sie przykro i teraz sie zastanawiam czy to ja przesadzam czy ona zachowala sie niestosownie? Problemem teraz dla mnie jest fakt ze zaprosila nas z mężem na parapetowke i nie wiem jak sie zachowac. Normalnie kupilabym jakis fajny prezent ale w tej sytuacji mam ochote tez kupic cos za 5 zł, bo dla mnie urodzenie dziecka to wazniejsza okazja niz parapetowka. Co o tym myslicie?

Gość gość
Pewnie, nie wysilaj się kup jakiś drobiazg typu ważenia czy 2 filiżanki i z głowy