Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc000196

Mam pytanie do panow ostatnie

Polecane posty

Gość gosc000196

Prosze bez obelg, zalezy mi tylko na jednej obszernej odpowiedzi. Tak wiem ze oral najlepszy, ze nie lubicie c**ek. Chodzi mi tylko o to, czy jak docisnie sie czlonka do podniebienia lub policzka, to czy i tak odczucia beda calkiem inne niz w pochwie kobiety. Mam na mysli dotyk, calkowite odczucia, gdzie jest lepiej juz wiem. Musze tylko wiedziec czy chociaz tutaj sie tester pomylil. Prosze, jesli ktos moze to niech odpisze.

Gość gość
Mi jest lepiej w usta,usta mozna zacisnac,mozna zassac. Nie ciagnij tylko,baw się liz tylko główkę I nie zapominaj o jajkach :)

Gość gosc00982
Wiem ze do ust, nie o to mi chodzi. Tylko o odczucia. Czy pomimo roznych kombinacji i tak odczucia beda calkiem inne. Przy docisniciu do policzka lub podniebienia. Mam na mysli sama roznice odczuc, ze wolicie w usta wkladac wiem .

Gość gosc00196
Roznice miedzy cipka

Gość gosc00092
Do ddt Czyli orgazm w ustach jest intensywniejszy? Lepszy? Rozumiem, napewno pamietasz temat testera"czy pochwa moze dac cos wiecej niz usta", srad moje pytanie. Czy te dwie rzeczy bardzo sie od siebie roznia

Gość gosc0932
Rozumiem zle przeczytalam. Ja mam glownie na mysli, czy odczucia tu i tu sa calkiem inne. Czy seks waginalny jest jeszcze komus potrzebny....

Gość gośćsc09917
rozumiem, a jesli chodzi o same odczucia fizyczne , mam na mysli sam dotyk, to jest calkiem inny? Mozesz na to odpowiedziec, nie mam na mysli orgazmu teraz, tylko odczucia podczas oralu a normalnego seksu. Czy pochwa jest inna w dotyku

Gość gosc0946
Bardzo dziekuje za ta odpowiedz. Pozdrawiam!

Gość gość
Oraz i waginal to dwie różne sprawy bez porównania

Gość gosc0927
Dziekuje, mi konkretnie chodzi tylko o to, czy pomimo tego co napisal tesn caly tester, to i tak beda calkiem inne odczucia, nie ludze sie ze waginalny seks cos znaczy. Zdalam sobie sprawe ze jest najgorszy, teraz to dewiacja. Mam tylko nadzieje, ze nawet jak sie docisnie czlonka do podniebienia to wszystko bedzie inaczej odczuwane. Pozdrawiam

Gość gość
Walnij się w łeb .

Gość gość
Zwal se konika

Gość gość
Odczucia odczucia odczucia. Milion razy to samo. Co za kretyn.

Gość gośćkrejtofill
Dobrze, ze trafiaja sie normalni ludzie ktorzy poprostu potrafia odpowiedziec, niestety malo juz dzisiaj zyczliwych ludzi. Ja nie pomoge bo mam wszystko przed soba. A i ciezko kobiecie bedzie sobie zwalic konika, bo mniemam ze to dziewczyna jest.