Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zostawi dziecka??

Polecane posty

Gość gość

hej. otoz od ponad 3 lat jestem w zwiazku. z facetem ktory mieszka z byla dla dziecka. od razu w dzien kiedy sie poznalismy wyznal mi prawde, nie owijal w bawelne. nie naciskal na seks. pokazywal ze na prawde traktuje to powaznie. o bylej na poczatku mowil niechetnie, pozniej czasem dobrze, czasem zle.. byl z nia z przyzwyczajenia, bylo mu z nia dobrze lecz nie bylo iskry. szanuje ja gdyz jest matka jego dziecka. kilka dni po naszym poznaniu powiedzial jej ze mnie poznal i mial mega awanture. ona wie o nas.. lecz od momentu jak pojawilam sie ja zaczela manipulowac dzieckiem. doslownie kiedys zadzwonil adwokat ze ona chce mu prawa odebrac... no i tu jest pies pogrzebany. on nie ma pracy legalnej, nie ma az tyle pieniedzy by sie utrzymac samemu, jest uzalezniony lecz zapisal sie na terapie. zwiazku im nie rozwalilam gdyz tego zwiazku nie bylo.. ona tylko czeka az on odejdzie i zrobi mu z zycia pieklo. a on sie boi... bo nie jest gotowy na to, bo walczy z uzaleznieniem, bo tego nie czuje. bo kiedys byly inne emocje. moje pytanie brzmi jest jakas szansa? znam ich wspolnych znajomych, nie ukrywamy sie razem. od nich wiem ze oni spia osobno. aktualnie mam tego dosyc ze ciagle sie klocimy. dalam ultimatum. wyrzucilam karte z telefonu, zablokowalam nr. mial ktos podobna sytuacje? mial sie wyprowadzic i nagle stchorzyl. mowi ze docenia dopiero jak mnie traci i sam mi raz wyznal ze mimo wszystko mu dobrze bo ja mimo wszystko jestem. wiec postanowilam to uciac.

Gość gość
tylko ja wiem ze on wroci, ale nie mam pewnosci... czy sie zdecyduje, nie stchorzy czy jednak nie da rady. mowi ze nie moze mi dac tego czego chce, choc chce tego samego. ile razy juz probowal odejsc i mial robione po zlosci. staralam sie mu pomoc, ale on chyba musi zostac sam, osiagnac dno, wyciagnac wnioski...