Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam szansę na staż i co dalej

Polecane posty

Gość gość

witajcie! od prawie 4 meisięcy nie pracuję, zabalowałam tez tydzien w supermarkecie ale się zwolniłam. dziecko mam 4 letnie, chciałam z nim wieczorem byc w domu, zresztą tam kradli... ale do rzeczy:( pieniądze sa mi potrzebne, ciągle jakies remonty zębów albo antybiotyk na gardlo:( i tu do rzeczy.miałam iść od grudnia na staz płatny 977zl, pieniadze male czy duze ale są i pół roku do stazu pracy!! problem mam w tym ze ciągle choruje mi dziecko-owszem myslalam ze dam ten tydzien zwolnienia na miesiac bo to w koncu urząd pracy placi a nie firma ktora mnie przyjmie, ale nie stac mnie na opiekunke. nawet jeżeli dam jej 45 zl za dzien pracy(9godzin nieobecności) to i tak nie stać mnie na to by zapłacić 200zl za tydzien:( po prostu nie stac. i tu się nasuwa pytanie czy warto sie ruszac z domu. mam babcie i bezrobotna ciotke ale nie chca siedziec z dzieckiem do 17 codzien!

Gość gość
9 godzin pracy niani bo tak mam staz 8-16. normalnie dziecko jest w przedszkolu ale teraz juz siedzi w domu od dzis na przyklad i ciagle choruje.

Gość gość
no to nie idźź na staż skoro nie chcesz tylko pewnie cię skreślą z listy bezrobotnyvh/