Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fistynka

Uporczywy łupiez

Polecane posty

Gość Fistynka

Ratunkuuuuuuuuuu!! Mam dlugie,geste,ciemne wlosy. Ale co z tego? Skoro łupież leci mi z głowy jak tylko nią rusze. Probowalam juz wszystkich drogeryjnych szamponow!! Może polecacie cos aptecznego co nie kosztowałoby milion zł? Slyszalam ostatnio o szamponie przeciwłupieżowym Seboradin . Ktos cos? BLAGAM!!!

Gość gość
nizoral,jak nie pomoze dermatolog

Gość gośćBerenika
stosowałam seboradin i jeśli chcesz się trwale problemu z łupieżem pozbyć, to polecam. teraz mają też nowość, nie tylko szampon, ale i ampułki przeciwłupieżowe. U mnie wystarczyło, że stosowałam regularnie co 2-3 dni. Nie płaciłam dużo, a sam szampon w dodatku mega wydajny. Zamawiałam w necie, ale w sklepach też dostaniesz bez problemu.

Gość gość
a co lekarz pomoze?ja mam od 3 lat swedzenie skóry głowy mega i łupiez,dermatolog radzi to to,to tamto,szampony od 30-100 zł.tragedia.a głowa swędzi dalej!ty sie ciesz ze włosy geste masz.Spróbuj sobie capitis duo,kosztuje 20 pare zł,kiedys mi na chwile pomogł

Gość gość
Pirolam,kup sobie saszetke za 2 zl na probe,jefyne co mi pomaga

Gość gość
Poszłam z łupiezem i wypadaniem do dermat na kase,babka mi nawet nic nie przepisała ani nie poleciła,czaicie:DJak sie dowiedziała ze chodzi o włosy nawet mnie nie słuchała,była wrecz jakby zła ze jej d**e zawracam,jak mówiłam w domu nikt mi nie wierzy...Prywatnie poszłam,poleciła g****a 2 bez recepty co nie pomagają,i co robic mam?